Loading...

Vraag en het wordt gegeven

E. Hicks

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Religie, Spiritualiteit & Filosofie
  • ISBN: 9789075636543
  • Review:
leer je diepste wensen te manifesteren
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:01 januari 2006
Aantal pagina's:327
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:E. Hicks
Tweede Auteur:J. Hicks
Co Auteur:J. Hicks
Co Auteur:J. Hicks
Vertaling
Eerste Vertaler:E. van Tijn
Originele titel:Ask And It Is Given : Learning To Manifest Your Desires
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:141 mm
Product hoogte:29 mm
Product lengte:211 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:141 mm
Verpakking hoogte:29 mm
Verpakking lengte:211 mm
Verpakkingsgewicht:468 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:141 mm
Product hoogte:29 mm
Product lengte:211 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:141 mm
Verpakking hoogte:29 mm
Verpakking lengte:211 mm
Verpakkingsgewicht:468 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Dit is het universum van trilling. Einstein zei ooit: 'Niets gebeurt totdat iets beweegt'. Alles trilt met een specifieke frequentie. Kwantumdeeltjes vibreren zรณ snel dat het spot met de wereld van begin en einde. De hoogste/snelste energie wordt Bron-energie genoemd. Wij en alles komen van deze vibratie om daarna te gaan naar de wereld van dingen, lichamen, gedachten en ego's. Met het achterlaten van de Bron-energie, aanvaardden wij onze hele wereld van problemen, ziekten, tekorten en angsten. De leringen van Abraham zijn gericht op het in alle opzichten terugkeren naar die Bron waar alles uit voortkomt en waar alles ook naar terugkeert. Wayne Dyer ging reeds uit van deze Bron-energie in zijn boek 'De Kracht van Verandering'. 'Abraham kan u echter deze verlichte wijsheid bieden door voor 100 procent verbonden te zijn met die Bron en er nooit in het minst aan te twijfelen', aldus Wayne Dyer in zijn voorwoord bij dit boek.

Abraham zelf zegt: 'Wij zijn een Collectief Bewustzijn, dat gedachtenpakketjes doorgeeft aan Esther, die ze vertaalt naar hun fysieke woord-equivalent. Wij heten Abraham en spreken tot je vanuit de niet-fysieke dimensie. Ook jij bent voorgekomen uit de niet-fysieke dimensie, en eigenlijk verschillen we niet zoveel van elkaar. Jouw fysieke wereld is ontstaan uit de projectie van het niet-fysieke. In feite zijn jij en jouw fysieke wereld verlengingen van de niet-fysieke Bron-energie.

Centraal in dit boek staat de gedachte dat het oneindige en overvloedige Universum vooral luistert naar de emotionele lading van onze geheime of uitgesproken wensen. Luisterend naar de vibratie van onze emotie kan het Universum niet anders dan het gevraagde schenken, mits wij die stroom niet hinderen. En hoe je die stroom kunt toelaten, wordt met tal van voorbeelden en oefeningen duidelijk gemaakt.