Loading...

De Smaakbijbel

Niki Segnit

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789057594434
combinaties, inspiraties en recepten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:01 mei 2011
Aantal pagina's:415
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Niki Segnit
Hoofdauteur:Niki Segnit
Vertaling
Eerste Vertaler:Jacques Meerman
Tweede Vertaler:Jacques Meerman
Originele titel:The Flavour Thesaurus
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:140 mm
Product hoogte:38 mm
Product lengte:222 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:140 mm
Verpakking hoogte:38 mm
Verpakking lengte:222 mm
Verpakkingsgewicht:618 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:140 mm
Product hoogte:38 mm
Product lengte:222 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:140 mm
Verpakking hoogte:38 mm
Verpakking lengte:222 mm
Verpakkingsgewicht:618 g

Samenvatting

'Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik. Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.' Janneke Vreugdenhil
'Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.' The Observer

Heb je je ooit afgevraagd waarom de ene smaak samengaat met de andere? Waarom biet zo goed is met geitenkaas of chili met chocolade? En durf je het aan om citroen en rundvlees te combineren of bosbessen met paddenstoelen?
In de klassieker De smaakbijbel van culinair columnist en smaakexpert Niki Segnit lees je waarom welke smaak zo goed samengaat met de ander. Segnit lepelt 99 populaire ingrediƫnten op, suggereert klassieke en minder bekende smaakovereenkomsten, ontvouwt 16 smaakthema's in 200 recepten.
De smaakbijbel is een nuttig, boeiend en gewild naslagwerk dat je kookkunsten - of die van degene die de feestmaanden in de keuken staat - onmetelijk zal verbeteren.

'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn
'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.' The Sunday Times
'Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.' The Spectator
'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn
'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.' The Sunday Times