Loading...

De Zilveren Lepel - De Zilveren Lepel

Anoniem

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789000309757
  • Review:
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:03 juli 2012
Aantal pagina's:1504
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Anoniem
Hoofdillustrator:Francesca Bazzuro
Tweede Illustrator:Francesca Bazzuro
Hoofdredacteur:Asterisk
Hoofdredacteur:Asterisk
Vertaling
Eerste Vertaler:Jacques Meerman
Tweede Vertaler:Jacques Meerman
Co Vertaler(s):Cornelis van Ginnenken
Originele titel:The Silver Spoon (second edition)
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:3630 g
Product breedte:198 mm
Product hoogte:77 mm
Product lengte:279 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:198 mm
Verpakking hoogte:77 mm
Verpakking lengte:279 mm
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:3630 g
Product breedte:198 mm
Product hoogte:77 mm
Product lengte:279 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:198 mm
Verpakking hoogte:77 mm
Verpakking lengte:279 mm

Samenvatting

'Hoeveel nieuwe kookboeken ik ook binnenkrijg, er zijn er altijd een paar die ik blijf openslaan, hoe lang is ze ook al heb. De Zilveren Lepel, hét naslagwerk van de Italiaanse keuken, is zo'n kookboek.' Sam de Voogt - NRC

Zeg je Italiaans koken, dan zeg je De Zilveren Lepel.

Het is dé bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. In Italië wordt De Zilveren Lepel al meer dan zeventig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Dit standaardwerk wordt steeds bijgewerkt, zodat zowel beginnende als gevorderde koks echt Italiaans kunnen koken.

Deze herziene editie van De Zilveren Lepel telt meer dan 2.000 eenvoudige en originele recepten. Uiteraard met uitgebreide uitleg over kooktermen en keukengerei en een register waarin gezocht kan worden op ingrediënt, menugang en de Italiaanse en Nederlandse receptnamen. Dit is het enige boek dat de liefhebber van Italiaans koken nodig heeft!

'Het is de afgelopen week de keuken nog niet uit geweest, en ik betwijfel of het de boekenkast ooit gaat halen.' Janneke Vreugdenhil, NRC.next

'De bijbel van de Italiaanse keuken.' Foodies