Loading...

Boek van vergeving

Willem Glaudemans

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Mens & Maatschappij
  • Uitgever: Ankhhermes, Uitgeverij
  • ISBN: 9789020208818
  • Review:
een gids van wond naar wonder
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:april 2013
Afmetingen:Afmeting: 20,2 x 12,8 x 2,4 cm
Aantal pagina's:176 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Aanbevolen leeftijd:12 - 100 jaar
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur(s):Willem Glaudemans
Auteur(s):Willem Glaudemans

Samenvatting

"Boek van vergeving', het tweede deel uit Willem Glaudemans' Biblios-serie, is een praktische gids voor iedereen die met vergevingskwesties te maken heeft.Is vergeven moeilijk? Velen denken van wel. Ze zien het als een lang en moeizaam proces dat veel energie en tijd kost. Maar dit hoeft echt niet zo te zijn. Je schaadt alleen jezelf als je niet vergeeft, en dat kost pas veel tijd en energie. Dit boek geeft je alle middelen in handen om snel en effectief te vergeven. Ook bij kwesties die misschien al heel lang spelen of lang geleden gebeurd zijn.


Je krijgt van Willem Glaudemans een voor een alle bouwstenen voor vergeving op een lichte manier aangereikt. Elke stap kan jou direct de ervaring van bevrijding brengen. Daarnaast biedt dit boek je twee methoden voor vergeving en zelfvergeving: eentje voor "wat taaiere ego's' en eentje die de kwestie direct overgeeft aan een hoger niveau. Het sleutelwoord hier is overgave.


"Boek van vergeving' is een praktische gids voor iedereen die in zijn leven met vergevingskwesties te maken heeft en er meteen iets aan wil doen.Bekijk ook deze cursussen en Thuisstudies