Loading...

On top

Anna Nooshin

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • ISBN: 9789000344352
  • Review:
  • Adviesprijs: €23.99
jouw handboek vooronline succes
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:23 april 2015
Aantal pagina's:224
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Anna Nooshin
Hoofdauteur:Anna Nooshin
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:533 g
Product breedte:155 mm
Product hoogte:25 mm
Product lengte:207 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:155 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:207 mm
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:533 g
Product breedte:155 mm
Product hoogte:25 mm
Product lengte:207 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:155 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:207 mm

Samenvatting

Jouw handboek voor online succes

On Top is de must have inspiratiegids voor vrouwen die weleens gedacht hebben: is dit alles? Een boek vol humor, zelfspot en herkenbare situaties.
Selfmade woman Anna Nooshin richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op en is een begrip in modeland. Ze werkt met de grootste merken uit de lifestyle-industrie (van Chanel tot Nike) en reist de wereld rond voor haar baan.

In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt deze tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie never before seen–privéfoto’s, waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien.
Wat gebeurt er als je ineens on top staat? Hoe verandert je leven, hoe veranderen je vriendschappen, wat gebeurt er als je voor je droom gaat en het lukt?Voor iedereen die ambitie heeft en weleens onzeker is, is On Top een perfect boek. In On Top leer je wat Anna heeft geleerd. Ongelooflijk inspirerend! – Sanne Groot Koerkamp, hoofdredacteur GLAMOUR

Nederlands meest succesvolle fashion blogger. – Marie Claire

Anna bewijst met dit persoonlijke boek hoeveel durf en humor het vraagt om je eigen pad te volgen. – Petra Knoth, Channel Director TLC


Anna Nooshin is online ondernemer, modeblogger, YouTuber, tv-host en auteur. Zij richt zich op het bouwen van digitale merken. Anna schopte het als enige Nederlandse blogger tot de finale van de STYLIGHT Fashion Influencer Awards in de categorie Most Successful Blogger Business. In mei 2011 richtte ze de succesvolle website NSMBL op en in april 2015 startte ze haar eigen YouTube-kanaal. Hier plaatst ze wekelijks een vlog én een lifestyle/fashionvideo. Sinds december is ze wekelijks te zien als lifestyle-expert bij RTL Boulevard.