Geschreven bij Powerfood - Van Friesland naar New York
Ik kocht dit boek in het e-book variant. Moet nog even uitzoeken hoe ik hem van epub bestand naar pdf bestand kan overzetten zodat ik hem ook fijn op de ipad kan doorspitten.
Pluspunten van het boek:
1. Innovatieve recepten, zoals aubergine lasagne of burger broodjes die je kunt vervangen door gegrilde aubergines
2. Het gebruik maken van het zelfde soort ingredienten voor meerdere recepten, zoals kokosolie, ahoornsiroop, of allerlei andere superfoods ingredienten.
3. Recepten voor allerlei gangen van de maaltijd, van ontbijt tot dinner, drank/smoothies maar ook gezonde tussendoortjes. Denk aan zelfgemaakte crackers of hummus voor op je crackers.
4. Gezonde varianten van recepten wat wij al eerder kennen, zoals een pizzabodem gemaakt van bloemkool (heb het zelf nog niet geprobeerd dus de vraag is wel of het net zo lekker is als een "normale" pizzabodem)
5. Illustratie-rijk (foto's van Rens in haar onderbroek vond ik wel overbodig voor een receptenboek)
6. Kleurrijk geheel, wordt je echt vrolijk van
Minpunten:
1. Ik had het gevoel dat er te weinig recepten waren voor de hoofdgerechten, na het scrollen van een aantal blazijdes bevond ik me al gauw bij het volgende hoofdstuk
2. Wat ik al aangaf, beetje vervelend dat het e-book in een epub format is
Verder heb ik weinig op aan te merken, behalve dat ik geinspireerd ben geraakt om lekker en gezond te gaan koken. Ik hoop dat er ook een e-book variant komt van het eerste deel van Rens kookboek, dan zal ik die ook gaan aanschaffen.