Loading...

De nieuwe keuken van de Veluwe

Rene Zanderink

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kookboeken
  • Uitgever: Uitgeverij Blauwdruk
  • ISBN: 9789075271874
(chef)koks, cateraars, leveranciers, producenten, restaurants, ingrediƫnten, recepten
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:september 2015
Afmetingen:Afmeting: 26 x 20 x 1,2 cm
Aantal pagina's:128 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Rene Zanderink | Ria Dubbeldam
Co-auteur:Ria Dubbeldam
Illustrator:Hans Dijkstra
Co-illustrator:Wim van Hof
Redacteur:Ria Dubbeldam
Co-redacteur:Ria Dubbeldam
Co-redacteur:Ria Dubbeldam

Samenvatting

Hoe een heideschaap smaakt, hangt af van waar hij graast. In boerenkaas proef je wat de dieren eten. Uit de natuur komt wild, bessen en paddenstoelen. Ofwel: de Veluwe kent vele smaken. Chef-koks van de beste Veluwse restaurants weten dat. Met traditionele producten van boerderijen en producten uit de natuur bereiden ze nieuwe Veluwse gerechten en zetten ze de smaak van de streek op de kaart.
In de nieuwe keuken van de Veluwe vertellen deze (chef)koks en ook cateraars, producenten en leveranciers over hun passie voor een eerlijke en streekgebonden keuken. Ze geven hun bijzondere recepten prijs, natuurlijk gebruik makend van lokale ingredienten. In diverse columns worden de herkomst en de toepassingen van deze ingredienten beschreven.
Proef het verschil in de nieuwe keuken van de Veluwe.
Een uitgave van Nieuwe Veluwe en Blauwdruk.











Bekijk ook deze cursussen en Thuisstudies