Loading...

Handboek energetische basiskennis

Wilka Zelders

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Religie, Spiritualiteit & Filosofie
  • ISBN: 9789460151453
  • Review:
hoe energie voor jou werkt
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:15 november 2016
Aantal pagina's:351
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Wilka Zelders
Hoofdillustrator:Wilka Zelders
Hoofdredacteur:Vitataal
Tweede Redacteur:Vitataal
Tweede Redacteur:Vitataal
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:170 mm
Product hoogte:22 mm
Product lengte:240 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:170 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:658 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:170 mm
Product hoogte:22 mm
Product lengte:240 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:170 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:658 g

Samenvatting

Hoe kun je energie voor jou laten werken? Hoe kun je je totale kracht en vermogen gebruiken? Waar zit de universele levensenergie in je lichaam en hoe kun je die vrij laten stromen? Wanneer je op je oer-eigen energiestroom gaat leven, neemt ook je gevoel van richting, waarde en vitaliteit toe.

Het energiesysteem van de mens zit bijzonder geavanceerd in elkaar. Dit boek geeft een helder overzicht van je energetische anatomie. Het laat zien hoe je chakrasysteem werkt en wat de rol is van de drie Centra van Kracht en de vier Sluizen, de vier energielichamen en hun vermogens en de yin- en yangkrachten. Bovendien geeft het inzicht in de uitdagende beperkingen van je schaduw, pijnlichaam en beschermende bepantsering.

Met de leuke en simpele oefeningen kun je je energieΓ«n nog beter gaan voelen en balanceren en ontdek je mogelijkheden voor (zelf)genezing en energetische healing. Zo kun je de baas worden van je eigen energetische ruimte, waardoor het leven dat je leeft steeds beter bij je ware zelf zal gaan passen.

Met een mix van informatie, inspiratie en oefeningen is dit boek een gereedschapskist voor iedereen die wil onderzoeken hoe je je volledige kracht kunt ontsluiten. Of je nu voor het eerst met energie werkt of daar al meer ervaring mee hebt: je innerlijke licht en liefde zullen groter worden.


Wilka Zelders is energetisch healer, coach, trainer, spreker, schrijver en kunstenares. Haar energetische kunstwerken zijn verwerkt in diverse kaartensets. Zij heeft meer dan dertig jaar ervaring in energiewerk en blijft steeds opnieuw ontdekken hoe energie voor ons werkt.