Loading...

Hex

Thomas Olde Heuvelt

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Thrillers & Spanning
  • ISBN: 9789024575312
  • Review:
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:17 augustus 2016
Aantal pagina's:357
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Thomas Olde Heuvelt
Hoofdauteur:Thomas Olde Heuvelt
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:4
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:4
Studieboek:Nee

Samenvatting

'Briljant en volstrekt origineel.' Stephen King

'HEX is griezelig, pakkend en origineel.' George R.R. Martin
Wie er wordt geboren is gedoemd er tot zijn dood te blijven. Wie er zich vestigt komt er nooit meer weg. Het ogenschijnlijk pittoreske dorpje Beek is in de greep van de Wylerheks, een vrouw uit de zeventiende eeuw met dichtgenaaide mond en ogen. Zwijgend loopt ze door de straten en dringt ze de huizen binnen, nachtenlang staat ze aan je bed. Iedereen weet dat haar ogen nooit mogen worden geopend.

Er wordt alles aan gedaan om haar aanwezigheid geheim te houden. Maar als een groep jongeren besluit viral te gaan met de heks, laat ze de moderne samenleving langzaam maar zeker afglijden naar middeleeuwse praktijken. En dan is de wraak van de Wylerheks nog niet eens begonnen...

Thomas Olde Heuvelt (1983) won de prestigieuze Amerikaanse Hugo Award voor het beste korte verhaal. Zijn roman HEX is inmiddels wereldwijd verschenen bij grote uitgeverijen in de VS, Groot-BrittanniΓ« en vele andere landen.