Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 05 april 2017 |
Aantal pagina's: | 224 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Nee |
Hoofdauteur: | Jord Althuizen |
Hoofdauteur: | Jord Althuizen |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Gewicht: | 1532 g |
Product breedte: | 227 mm |
Product hoogte: | 32 mm |
Product lengte: | 288 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 227 mm |
Verpakking hoogte: | 32 mm |
Verpakking lengte: | 288 mm |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Gewicht: | 1532 g |
Product breedte: | 227 mm |
Product hoogte: | 32 mm |
Product lengte: | 288 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 227 mm |
Verpakking hoogte: | 32 mm |
Verpakking lengte: | 288 mm |
Burning hot, dat is barbecueën Smokey Goodness-style. Het echte werk: stoer, slow en dit keer ook vol fuego. Want Jord Althuizen reist af naar Zuid-Amerika, op zoek naar de BBQ-cultuur van onder andere de Argentijnse pampa’s. Van vurige salsa’s tot complete asado’s, porkbelly pita’s én latino spareribs. Natuurlijk gaan we ook next level! Gril boven open vuur, graaf je eigen fire pit of – voor de echte vuurvreters – bouw je eigen infiernillo. Met 'Smokey Goodness 2' maak je werk van je carnivoresque hobby.
'Smokey Goodness 2' won de Gouden Garde Publieksprijs voor Kookboek van het Jaar. De vakjury schreef: “Knap dat Jord Althuizen ook in zijn tweede boek het hoge niveau van zijn eerste heeft weten vast te houden en nog weet te verrassen ook. 'Smokey Goodness 2' is lekker stoer en ruig, tot aan de cocktails toe!”