Loading...

Bedrock - het boek

Nina Pierson

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • ISBN: 9789000357369
  • Review:
  • Adviesprijs: €21.99
motiveert & inspireert om bewust in het leven te staan
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:12 september 2017
Aantal pagina's:224
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Nina Pierson
Tweede Auteur:Josephine Kay
Tweede Auteur:Josephine Kay
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:186 mm
Product hoogte:21 mm
Product lengte:253 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:186 mm
Verpakking hoogte:21 mm
Verpakking lengte:251 mm
Verpakkingsgewicht:302 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:186 mm
Product hoogte:21 mm
Product lengte:253 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:186 mm
Verpakking hoogte:21 mm
Verpakking lengte:251 mm
Verpakkingsgewicht:302 g

Samenvatting

Een prachtige gids om bewuster en gezonder in het leven te staan

Hoe gaan we om met de dagelijkse stroom prikkels? Hoe beïnvloeden vriendschappen en liefdesrelaties ons? Hoe kunnen we écht gezond leven? Hoe kom je toe aan jezelf? En hoe zorg je ook voor de wereld om je heen als je eigen agenda uitpuilt?

Samen met Bedrock-hoofdredacteur Josephine Kay verzamelde Nina Pierson in Bedrock - het boek wijze woorden, ervaringen en worstelingen van gerenommeerde wetenschappers, psychologen en ervaringsdeskundigen, waaronder Alain de Botton, Jan Geurtz en Eckhart Tolle.

Dit rijkgeïllustreerde boek geeft je middels grappige columns, interessante weetjes en artikelen van experts alle bouwstenen die je nodig hebt, zodat je vol zelfvertrouwen keuzes kunt maken.

Onlinemagazine Bedrock

Het populaire onlinemagazine Bedrock.nl, mede opgericht door Nina Pierson en Wayne Parker Kent, is een platform waar inzichten verzameld worden om je eigen antwoord te vinden op hedendaagse levensvragen.

'Wat we sinds de oprichting van Bedrock hebben gemerkt, is dat er behoorlijk veel informatie te vinden is over tal van verschillende onderwerpen. Van gezonde voeding tot mindfullness. En van de opwarming van de aarde tot het hebben van een langdurige liefdesrelatie. Hoe zie je tegenwoordig door de bomen het bos nog? Voor ons genoeg aanleiding om het voor onze lezers inzichtelijk te maken door het kaf van het koren te scheiden. Wat zeggen de grote denkers van dit moment, en zijn er belangrijke nieuwe inzichten?'
Nina & Josephine

Op Bedrock vind je dagelijks informatie en inspiratie die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast biedt het onlinemagazine tools in de vorm van praktische tips, tricks en how to's. Zo helpt Bedrock je niet alleen bewust te worden over zaken als psychologie, gezondheid, meditatie en welzijn, maar ook in actie te komen. Bedrock is voor iedereen die gelooft dat je als mens nooit af bent, maar altijd in beweging en ontwikkeling. Perfectie bestaat niet, en dat is oké. Maar de beste versie worden van jezelf, voor jezelf en de wereld waarin je leeft, is het mooiste wat er is.

Nina Pierson is founder van Bedrock. Daarnaast is ze mede-eigenaar van saladebar SLA en betrokken bij het gelijknamige kookboek. Ze was hoofdredacteur van het culturele magazine PUPMAG.
Josephine Kay is hoofdredacteur van Bedrock. Ze heeft als online editor gewerkt voor Vogue en Glamour en was tot voor kort lifestyle editor voor KLM's Holland Herald.