Loading...

Babe, you got this

Emilie Sobels

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • ISBN: 9789000355617
  • Review:
van meisje met dromen naar vrouw met succes. advies van 23 girlbosses
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:07 juni 2017
Aantal pagina's:240
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Emilie Sobels
Tweede Auteur:Martje Haverkamp
Tweede Auteur:Martje Haverkamp
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:145 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:210 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:145 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:210 mm
Verpakkingsgewicht:410 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:145 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:210 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:145 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:210 mm
Verpakkingsgewicht:410 g

Samenvatting

Van meisje met dromen naar vrouw met succes

Steeds meer vrouwen zijn op jonge leeftijd al heel succesvol. Ze hebben een eigen bedrijf, een droombaan, een geweldige partner en een druk sociaal leven. Al die successen worden continu met de hele wereld gedeeld via social media. Je vraagt je vaak genoeg af: wanneer ga ík al die successen bereiken: die dijk van een carrière en een fantastisch privéleven?

In Babe, you got this. begrijpen Emilie Sobels (29, oprichter van Hashtag Workmode) en Martje Haverkamp (23, aan het begin van haar carrière) je vragen. Zij hebben voor dit boek meer dan twintig inspirerende, succesvolle, vrouwelijke ondernemers en zakenwonders om advies gevraagd. Hoe wisten zij waar hun kracht lag en hoe hebben zij hun doelen bereikt? Welke misstappen maakten ze en hoe blijven ze trouw aan zichzelf en hun idealen? Hoe verkoop je jezelf of jouw ideeën aan anderen? Hoe bouw je een ultiem netwerk op? En bovenal: hoe combineer je al je ambities met je sociale leven zonder knettergek te worden?

Vanuit de verschillende adviezen van deze vrouwen bouwden Emilie en Martje dit boek op. Een boek met handvatten die kunnen helpen met het verwezenlijken van je dromen. Want succesvolle vrouwen helpen elkaar: ‘Babe, you got this.’

Emilie Sobels begon in 2015 haar bedrijf Hashtag Workmode in Amsterdam, waar ze werkruimtes verhuurt aan vrouwelijke creatieven en online influencers. Haar doel: mensen samenbrengen zodat netwerken worden vergroot en krachten worden gebundeld. Inmiddels telt Amsterdam twee locaties en is er recent in Rotterdam een vestiging geopend.

Martje Haverkamp is een girlboss pur sang. Zo jong als ze is heeft ze al gewerkt voor bladen als Fashionista en Glamour. Ze is ambitieus, succesvol, maar zag ook de keerzijdes van deze tomeloze ambitie: waarom ging het niet nóg sneller? In Babe, you got this. neemt ze de lezer mee in haar zoektocht naar de levenslessen van vrouwen die een succesvol en gelukkig leven leiden.