Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 23 mei 2017 |
Aantal pagina's: | 352 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | Steven Raichlen |
Hoofdredacteur: | Gerard M.L. Harmans |
Hoofdredacteur: | Gerard M.L. Harmans |
Eerste Vertaler: | Jaap Deinema |
Tweede Vertaler: | Jaap Deinema |
Co Vertaler(s): | Willemien Werkman |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 214 mm |
Product hoogte: | 35 mm |
Product lengte: | 238 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 214 mm |
Verpakking hoogte: | 35 mm |
Verpakking lengte: | 238 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1357 g |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 214 mm |
Product hoogte: | 35 mm |
Product lengte: | 238 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 214 mm |
Verpakking hoogte: | 35 mm |
Verpakking lengte: | 238 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1357 g |
Topkok en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale barbecuescene. Met Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ laat Raichlen zien dat je creatiever kunt barbecuen dan alleen met een spiesje of een hamburger. Hij presenteert foto voor foto en stap voor stap de geheimen van het barbecuen en grillen.
• Meer dan 750 fullcolourfoto’s • Meer dan 50 technieken • Meer dan 100 recepten • Talloze tips voor beginners en gevorderden
Steven Raichlen presenteert zijn favoriete recepten, technieken en tips. Rund- of kalfsvlees, worstjes of kip: Raichlen introduceert je in de wereld van het grillen en laat zien dat alles mogelijk is!