Loading...

Chickslovefood - Het daily dinner-kookboek

Elise Gruppen

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789000359448
  • Review:
100 x avondeten met maar 5 ingrediënten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:20 oktober 2017
Aantal pagina's:152
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Elise Gruppen
Tweede Auteur:Nina de Bruijn
Co Auteur:Onbekend
Co Auteur:Onbekend
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:514 g
Product breedte:172 mm
Product hoogte:14 mm
Product lengte:239 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:172 mm
Verpakking hoogte:14 mm
Verpakking lengte:239 mm
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:514 g
Product breedte:172 mm
Product hoogte:14 mm
Product lengte:239 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:172 mm
Verpakking hoogte:14 mm
Verpakking lengte:239 mm

Samenvatting

Wat schaft de pot vanavond nú weer?

Op deze dagelijkse vraag – misschien wel de meestgestelde in Nederlandse huishoudens – geven Nina en Elise antwoord in de vorm van maar liefst honderd gemakkelijke recepten met, let op, maar vijf ingrediënten!

Of je nu zin hebt in een simpele ovenschotel (pizzaschotel, yes!), goedgevulde soep (kom maar door met die pompoen-zoeteaardappelsoep) of even lekker op chique wilt gaan met zwarte rijst met garnalen en gefrituurde pastinaak (jawel, een must try), met dit boek zit je goed. Van eenpanstoppers en Oosters tot comfort food, en van Hollandse pot tot de beste maaltijdsalades, dit boek draait helemaal om het avondeten.

Het denkwerk is al voor je gedaan én de boodschappenlijst blijft dus lekker kort, omdat je per gerecht nooit meer dan vijf ingrediënten nodig hebt. Geniet elke dag van heerlijke, makkelijke en gevarieerde recepten. Enjoy!

Nina de Bruijn en Elise Gruppen kennen elkaar van hun masterstudie Journalistiek, gingen samenwonen en besloten in 2011 hun gezamenlijke kookkunsten vast te leggen op een blog, Chickslovefood.com. Dit blog is inmiddels uitgegroeid tot het populairste van het land met ruim een half miljoen unieke bezoekers per maand. Na vier bestsellers te hebben geschreven, geven ze in dit vijfde boek antwoord op die eeuwig terugkerende vraag: wat eten we vanavond?

‘Het duo Chickslovefood verovert kookland. Op hun razend populaire foodblog trakteren ze ons op allerlei heerlijke recepten en hun kookboeken zijn regelrechte bestsellers.’ RTL Boulevard

‘Toegankelijke no-nonsensegerechten met lekker weinig ingrediënten.’ Allerhande

‘De boeken van Chickslovefood: Het 5 or less-kookboek en Het Skinny Six-kookboek gingen als warme broodjes over de toonbank.’ Metro nieuws