Loading...

De oplichters

John Grisham

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Thrillers & Spanning
  • ISBN: 9789044976588
  • Review:
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:24 oktober 2017
Aantal pagina's:325
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:John Grisham
Hoofdauteur:John Grisham
Vertaling
Eerste Vertaler:Jolanda te Lindert
Tweede Vertaler:Jolanda te Lindert
Originele titel:The Rooster Bar
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:3
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:3
Studieboek:Nee

Samenvatting

Mark, Todd en Zola zijn rechten gaan studeren om de wereld te verbeteren. Ze hebben zich alle drie zwaar in de schulden gestoken, maar met het einde van hun studie in zicht ziet hun toekomst er somber uit. De universiteit is zo middelmatig dat de afgestudeerden vrijwel nooit in aanmerking komen voor een goede baan. Sterker nog, amper de helft slaagt voor het examen om in een rechtbank te mogen pleiten. En wanneer de drie vrienden erachter komen dat de universiteit het eigendom is van een dubieuze hedgefondsmanager, een man die tevens eigenaar is van een bank gespecialiseerd in studentenleningen, beseffen ze dat ze zijn bedrogen.
Maar misschien is er een uitweg. Misschien is er een manier om onder de schulden uit te komen, de zwendel aan het licht te brengen en daarnaast nog wat geld te verdienen ook. Om dit voor elkaar te krijgen, moeten ze hun studie afbreken, zich voordoen als beëdigde advocaten en het opnemen tegen een miljardair én de FBI. Het is een spectaculair plan, met een bijzonder kleine slagingskans…