Loading...

Babe, you got this. Het werkboek

Emilie Sobels

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • ISBN: 9789000361502
  • Review:
Het werkboek
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:09 april 2018
Aantal pagina's:256
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Emilie Sobels
Tweede Auteur:Rosa Dammers
Tweede Auteur:Rosa Dammers
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:170 mm
Product hoogte:21 mm
Product lengte:211 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:170 mm
Verpakking hoogte:21 mm
Verpakking lengte:211 mm
Verpakkingsgewicht:480 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:170 mm
Product hoogte:21 mm
Product lengte:211 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:170 mm
Verpakking hoogte:21 mm
Verpakking lengte:211 mm
Verpakkingsgewicht:480 g

Samenvatting

Na het enorme succes van Babe, you got this. kun je nu zelf aan de slag!

In de bestseller Babe, you got this. deelden ruim twintig inspirerende vrouwen hun levenslessen en adviezen. You watched and learned: nu is het jouw beurt!

In Babe, you got this. Het werkboek sta jij centraal en ga je aan de slag met je dromen, ambities en talenten. Dit werkboek staat tjokvol opdrachten, adviezen, lijstjes, tips en tricks die je zullen helpen om jouw girlboss-proof carrièreplannen uit te stippelen. Of je nu voor jezelf werkt of voor een werkgever, de opdrachten zijn voor iedere vrouw met ambitie geschikt.

Hoe kom je erachter wat je passie is? Hoe formuleer je concrete doelen? Hoe blijf je jouw inner critic de baas? Hoe maak je van jezelf een sterk merk? Hoe beheer je de euro’s op je bankrekening? Hoe bewaak je je sociale leven? En, niet onbelangrijk: hoe zorg je ervoor dat je aan het eind van de dag ook nog een beetje lol hebt in wat je doet?

Dit is het begin van jouw road to success. Babe, you got this.

‘Dit inspirerende boek hebben alle carrièrevrouwen nodig.’ – MarieClaire.nl

‘Van kaft tot achterflap gevuld met leerzame verhalen van powervrouwen.’ – Women’s Health

Dit werkboek is samengesteld door Emilie Sobels en medeauteur Rosa Dammers, met behulp van coaches Annemijn Briët en Kathleen Oerlemans.

Emilie Sobels begon in 2015 haar bedrijf Hashtag Workmode in Amsterdam, waar ze werkruimtes verhuurt aan vrouwelijke creatievelingen en online influencers. Haar doel: mensen samenbrengen zodat netwerken worden vergroot en krachten worden gebundeld. In 2017 schreef ze samen met Martje Haverkamp het boek Babe, you got this.
Rosa Dammers (29) is dol op verhalen vertellen. Ze ruilde daarom haar vaste baan in voor een bestaan als freelance tekstschrijver. Binnenkort lanceert ze samen met haar partner in crime een eigen tekstbureau: Buro Citroen. Rosa woont en schrijft in ’s-Hertogenbosch.
Annemijn Briët (37) is personal development coach, trainer en spreker. Haar missie: mensen inspireren om vanuit hun passie te leven. Door haar jarenlange ervaring als sportmarketeer – ze werkte onder andere voor Nike en de KNVB –, een internationale sportcarrière en haar eigen zoektocht naar geluk, weet Annemijn als geen ander hoe ze ieders ware kracht naar boven haalt.
Kathleen Oerlemans (45) is business booster en wordt ook wel de groeicoach voor ondernemend Nederland genoemd. Met haar persoonlijke aanpak en scherpe analyse zet ze ondernemers weer in hun kracht. Een business boost die staat voor groei, succes en hernieuwd plezier in het ondernemen.