Loading...

De Royals 3 - Geheimen

Erin Watt

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Young Adult
  • ISBN: 9789026145230
  • Review:
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:13 maart 2018
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Erin Watt
Hoofdauteur:Erin Watt
Vertaling
Eerste Vertaler:Lia Belt
Tweede Vertaler:Lia Belt
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

'De Royals – Geheimen' is het derde deel in de verslavende en passionele serie 'De Royals', van New York Times bestsellerauteur Erin Watt met een vleugje 'Vijftig tinten grijs'. Leeftijd: 15+ De Royals – Geheimen is het derde deel in de verslavende en passionele serie De Royals, vanNew York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugjeVijftig tinten grijs voor jongeren van 15 jaar en ouder.

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?