Loading...

Theorie Reader MOTOR (A) 2022 - motor rijbewijs - motortheorie

Ronald Visser

  • Bindwijze: Spiraalgebonden
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Theorieboeken vaar- & rijbewijs
  • ISBN: 9789492607089
  • Review:
Het dunste theorieboek van Nederland
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Spiraalgebonden
Druk:2022
Aantal pagina's:48 pagina's
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Illustraties:Met illustraties in kleur
Vertaling
Vertaald door:nvt

Samenvatting

De Theorie Reader van Louana Rijopleidingen is het dunste theorieboek van Nederland. In slechts 48 pagina's wordt alle theorie beschreven zoals deze bevraagd kan worden bij het CBR. Geen ellenlange wettelijke teksten, maar in normaal Nederlands alles wat je moet weten voor je examen bij het CBR. Wil jij dus geen letter te veel leren, dan zit je met de Theorie Reader goed!

LET OP! - wordt uitgegeven als READER, dit zodat elke wijziging die het CBR doorvoert meteen kan worden aangepast in de boeken. Je krijgt dus altijd het meest recente boek!

De docenten van Louana Rijopleidingen hebben geprobeerd het boek zo dun mogelijk te houden. In dit boek staat dus niets meer dan wat ze tijdens je CBR-examen/ theorie-examen gaan vragen. Bedenkt het CBR een nieuwe vraag, dan passen ze bij Louana Rijopleidingen meteen de boeken aan. Zo blijft het boek dun en staat toch steeds alles erin. De boeken worden dus op ons eigen kantoor geprint zodra deze wordt besteld, vandaar de reader vorm waarin deze wordt uitgegeven. Zo weet je zeker dat je altijd de meest recente uitgave van de reader ontvangt. Niet zeker? check de datum aan de binnenzijde van het voorkaft. Het perfecte theorieboek om in één keer je theorieexamen mee te halen.

In dit motor-theorie boek wordt specifiek in gegaan op de theorie zoals die bij het motor-examen gevraagd wordt. Zo wordt bijvoorbeeld ook aandacht besteed aan de techniek van de motor. Daarnaast is in dit boek alles wat voor de motor afwijkt van de auto-theorie geel gemarkeerd. Zo weet je precies wat heel anders is dan normaal. Met je motor theorieexamen weet je dan dus precies wat ze jou zullen vragen.Bekijk ook deze cursussen en Thuisstudies