Loading...

Deel nooit het verschil

Chris Voss

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Managementboeken
  • ISBN: 9789463191128
onderhandelen op het scherpst van de snede
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:15 februari 2018
Aantal pagina's:221
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Chris Voss
Tweede Auteur:Tahl Raz
Hoofdredacteur:Tahl Raz
Hoofdredacteur:Tahl Raz
Vertaling
Eerste Vertaler:Vanja Walsmit
Co Vertaler(s):Vanja Walsmit
Character
Personage:Geen personage
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Deel nooit het verschil 1e druk is een boek van Chris Voss uitgegeven bij Scriptum Books. ISBN 9789463190909

Het leven bestaat uit onderhandelingen: of u nu een auto aanschaft, een loonsverhoging vraagt, een huis koopt, de huur heronderhandelt of overlegt met uw partner of kinderen; zelfs het verloop van uw verdere leven kan afhangen van uw optreden in cruciale gesprekken. Dit boek geeft u de hulpmiddelen die u hiervoor nodig hebt.

Deel nooit het verschil is een onontbeerlijk handboek met onderhandelingsprincipes uit de opmerkelijke carrière van Chris Voss, onderhandelaar in gijzelingsen ontvoeringszaken. Hij benadrukt het belang van emotionele intelligentie, zonder het eindresultaat uit het oog te verliezen. De effectiviteit van deze technieken zijn in het veld getest. Voss laat zien hoe u deze vaardigheden op uw werk en op elk levensgebied kunt gebruiken.

Het boek biedt een spannend kijkje achter de schermen bij de FBI, waarbij de onderhandelingsstrategieën uit de doeken worden gedaan die Voss hanteerde.

Chris Voss, een FBI-veteraan, is een van de meest vooraanstaande beoefenaars en docenten van onderhandelingsvaardigheden. Zijn adviesbureau verzorgt opleidingen en adviseert bedrijven bij complexe onderhandelingen.

De media

De auteur is jarenlang bij de FBI een onderhandelaar bij gijzelingen geweest. Aan de hand van zijn ervaringen in combinatie met toegepassing van gerelateerde theorieën en besprekingen van praktijkgevallen krijgt de lezer een goed beeld van de mogelijkheden om het maximale uit al dan niet zakelijke onderhandelingen te kunnen halen. Welke fundamentele stappen zijn van belang in dat proces? Wat houdt het Ackerman-model precies in? En wanneer maak je gebruik van strategisch toepassing van emotionele instrumenten? Deze en andere vragen komen aan de orde. Naast de vele analyses van daadwerkelijk plaatsgevonden onderhandelingen, uitgevoerd door ex-FBI'er Chris Voss, krijgt de lezer een rondleiding in de wereld van het onderhandelen. Op een toegankelijke wijze geschrevenen en voor iedere onderhandelaar direct toepasbaar in de praktijk.
– Drs. Can Kumru voor NBD Biblion

Een parel van een boek! Ademloos heb ik dit boek in één keer uitgelezen. Het is een geweldig boek met een inhoud die ik van te voren niet zo hoog had kunnen inschatten. Een aanrader met 6 sterren! En iedereen moet dit boek gaan lezen!Lees de gehele recensie van Annemiek Sierhuis op: www.managementboek.nl/boekblog/recensies/7535
– Annemiek Sierhuis op Managementboek.nl

Het boek biedt een spannend kijkje achter de schermen bij de FBI. En is een onontbeerlijk handboek met onderhandelingsprincipes uit de opmerkelijke carrière van Chris Voss, onderhandelaar in gijzelings- en ontvoeringszaken bij de FBI.
– ZTalks april 2018

Het boek is voor mij een aanrader. De tips zijn voldoende praktisch om ze zelf te leren gebruiken. Meer nog: het biedt je de mogelijkheid te groeien. Door de expliciete verwijzing naar de psychische hulpverlening als bron van de beschreven technieken, kan de lezer zich daarin hetzij via extra literatuur of hetzij via Youtube verder verdiepen.
– José Gavilán op uitpers.be, juni 2018

FBI-veteraan in gijzelings- en ontvoeringszaken geeft tips voor onderhandelen. Bijvoorbeeld hoe je een deadline benut, vertrouwen creëert en een strategie kiest die bij je past.
– Zorgvisie, juni 2018