Taal: | nl |
Bindwijze: | Paperback |
Oorspronkelijke releasedatum: | 06 november 2018 |
Aantal pagina's: | 176 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Nee |
Hoofdauteur: | Marijke Berkenpas |
Tweede Auteur: | Gaby Herweijer |
Co Auteur: | Gaby Herweijer |
Co Auteur: | Gaby Herweijer |
Eerste Vertaler: | n.v.t. |
Originele titel: | Eet als een expert |
Editie: | 12 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 191 mm |
Product hoogte: | 17 mm |
Product lengte: | 244 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 191 mm |
Verpakking hoogte: | 17 mm |
Verpakking lengte: | 244 mm |
Verpakkingsgewicht: | 644 g |
Editie: | 12 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 191 mm |
Product hoogte: | 17 mm |
Product lengte: | 244 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 191 mm |
Verpakking hoogte: | 17 mm |
Verpakking lengte: | 244 mm |
Verpakkingsgewicht: | 644 g |
Groene smoothies, Goijibessen, speltbrood.. De voedselhypes vliegen je tegenwoordig om de oren, wat is nu echt een gezond eetpatroon?
Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker!
I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.
"Als je in de voetsporen van deze vier gezondheidsamazones treedt, dan maak jij straks zelf goed onderbouwde keuzes, en eet je als een expert". - Prof. dr. Frans J. Kok. emeritus professor Voeding en Gezondheid Wageningen University.
Dit boek is een perfect cadeau voor iedereen die van gezond en lekker eten houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.