Loading...

Motor Theorieboek 2022 Rijbewijs A - Motor Theorie Boek - Samenvatting - 1250 Oefenvragen en 25 Oefenexamens - CBR Informatie en Verkeersborden - VekaBest

VekaBest

 • Bindwijze: Voordeeleditie
 • Taal: Nederlands
 • Categorie: Onderwijs & Didactiek
 • Uitgever: VekaBest Verkeersleermiddelen
 • ISBN: 8719992197095
 • Review:
Motor Theorie Pakket volgens de CBR examenrichtlijn - Geschikt voor Nederlands motorrijbewijs
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Voordeeleditie
Druk:Motor Theorieboek 2022 - Motor Theorie Samenvatting - Online Examentrainer (5 uur - 1250 Oefenvragen en 25 Examens) - CBR Informatie - Verkeersborden
Verschijningsdatum:januari 2022
Afmetingen:Afmeting: 24 x 17 x 2 cm
Aantal pagina's:424 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
AVI code:AVI Start
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Auteur(s):VekaBest | Motor Theorieboek 2022
Auteur(s):VekaBest | Motor Theorieboek 2022
Vertaling
Vertaald door:Motor theorieboek
Originele Titel:Motor Verkeersregels Rijbewijs A
Character
Personage:Geen personage
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows)

Samenvatting

Motor Theorieboek 2022 Rijbewijs A met Samenvatting, 5 Uur Theorie Examens Oefenen, CBR Informatie en Verkeersborden

Dit motor theorie pakket is geschikt voor Nederland. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie producten en heeft al meer dan 4 miljoen geslaagden. Wil je sneller leren, eerder slagen? Zoek dan niet verder, maar ga voor dit motor theorie pakket en bereid je voor op het CBR motor theorie examen in 2022. Verkozen tot het beste motor theorieboek van 2022 door Rijschoolspecialist.


MOTOR THEORIE PAKKET - MOTOR THEORIEBOEK, SAMENVATTING, 25 OEFENEXAMENS, CBR INFORMATIE EN VERKEERSBORDEN

Je ontvangt van ons in dit complete motor theorie pakket een groot aantal producten. In het boekje met informatie over het CBR kun je lezen wat er allemaal komt kijken bij het behalen van je motor rijbewijs. Met het motor theorieboek, de motor theorie samenvatting en de verkeersborden bereid jij je vervolgens zorgvuldig voor op het CBR motor theorie examen. Met de online oefenexamens toets jij tot slot je kennis. Ben jij klaar voor het CBR motor theorie examen?

Wat ontvang je van ons?
 • Motor Theorieboek Editie 2022
 • Motor Theorie Samenvatting (Topics)
 • 5 Uur Oefenen met 1250 Oefenvragen en 25 Online Oefenexamens
 • CBR Informatie en Verkeersborden

Motor Theorieboek Rijbewijs A

VekaBest is de bekendste en grootste leverancier van verkeersleermiddelen in Nederland. Dit motor theorieboek is het best verkochte motor theorieboek in de markt. Het is daarnaast ook het meest populaire boek onder rijschoolhouders. Met dit motor theorieboek rijbewijs A ben jij verzekerd van een uitstekende voorbereiding op het CBR motor theorie examen!

Het motor theorieboek is volledig in lijn met de CBR examen eisen opgesteld. Alle CBR examen onderwerpen komen erin aan bod. De motor theorie examen stof is verdeeld over 14 hoofdstukken. De hoofdstukken lopen gelijk aan de categorieën die het CBR hanteert. Ieder hoofdstuk bespreekt een aantal CBR examen onderwerpen. De CBR examen onderwerpen worden helder en duidelijk aan je toegelicht.

Daar waar mogelijk wordt de motor theorie ondersteund met prachtige afbeeldingen en praktijk voorbeelden. Zo begrijp jij de theorie nog sneller. Ook kun je het hierdoor beter onthouden. Je ontvangt van ons altijd de allernieuwste editie van dit motor theorieboek rijbewijs A van VekaBest. Op dit moment betreft het editie 2022. Bij ons leer je dus altijd met een super actueel motor theorieboek!

Wij raden dit motor theorieboek van VekaBest ten zeerste aan. De theorie wordt in eenvoudige en begrijplijke taal aan je uitgelegd. Het theorieboek is hierdoor voor iedereen goed te begrijpen. Ook voor mensen die nog maar weinig van motoren afweten. Dit motor theorieboek is ook geschikt voor mensen met dyslexie. Slagen voor je CBR motor theorie examen doe je met dit motor theorieboek!

Motor Theorie Samenvatting (Topics)

Leer jij graag eenvoudig en snel? Dan is deze motor theorie samenvatting echt iets voor jou. De samenvatting is opgesteld door de verkeersprofessionals van VekaBest. Met de inhoud zit het dus 100% goed. In 44 pagina's neem jij de gehele motor theorie stof nog snel even door. Doe dit bijvoorbeeld kort voor je geplande CBR motor theorie examen. Zo heb jij alle details goed in je hoofd zitten, en kan het op het theorie examen niet mis gaan. Gebruik hem zoals je wilt. Het leren met een samenvatting is gewoon superhandig!

5 Uur Online Examentraining (1250 Oefenvragen en 25 Oefenexamens)

Ook ontvang je van ons in dit pakket een kaart met een Toegangscode. Met deze Toegangscode kun jij eenvoudig en snel een Online Oefenaccount aanmaken op onze website. Je kunt vervolgens 5 uur motor theorie oefenvragen en examens oefenen. Je hoeft deze tijd niet in één keer op te maken. Je kunt de tijd pauzeren door tussentijds uit te loggen. Log vervolgens op een later tijdstip weer in, en oefen weer verder.

In onze databank staan maar liefst 1250 oefenvragen en 25 motor theorie oefenexamens. Er is dus meer dan genoeg materiaal om mee te oefenen. De oefenvragen zijn gekoppeld aan de hoofdstukken van het theorieboek. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om hoofdstuk 1 te lezen en vervolgens direct je kennis te toetsen met de oefenvragen over dit hoofdstuk. Beheers je de stof voldoende? Ga dan door naar het volgende CBR examen onderwerp.

Naast de oefenvragen kun je ook gebruik maken van maar liefst 25 oefenexamens. De motor theorie oefenexamens behandelen de CBR examenonderwerpen verkeersregels en verkeersinzicht, en zijn voorzien van een resultaten pagina. Zo zie je in één oogopslag of je klaar bent voor het CBR motor theorie examen, of dat je beter nog wat meer kunt oefenen. Door de uitgebreide feedback leer je van je fouten, en maak je een volgend motor theorie oefenexamen nog beter.

In de meeste gevallen is 5 uur oefenen voldoende om je mee voor te bereiden op het CBR motor theorie examen. Mocht je toch meer tijd nodig hebben, dan is dit geen probleem. Je kunt je tegoed vanuit je Online Oefenaccount op onze website eenvoudig en tegen een aantrekkelijk tarief opwaarderen. Door goed te oefenen vergroot jij je slagingskans op het CBR motor theorie examen!

CBR Informatie

In het boekje met informatie over het CBR vertellen wij jou alles wat je moet weten over het behalen van je motor rijbewijs. Zo dien je zowel een theorie als praktijk examen af te leggen. Hoe vraag je deze examens aan? Wat kun je op het theorie en praktijk examen verwachten? En als je eenmaal voor beide onderdelen geslaagd bent, hoe vraag je dan je rijbewijs aan? Wij vertellen het jou allemaal in dit boekje met informatie over het CBR.

Verkeersborden

Tot slot, ontvang je van ons een boekje met de verkeersborden. Met dit boekje kun je de verkeersborden eenvoudig en snel uit je hoofd leren. In dit boekje vind je naast de wettelijke omschrijving van de verkeersborden, ook een toelichting. We leggen je uit welk verkeersgedrag er van jou verwacht wordt bij het zien van de verkeersborden. Hiermee vergroot jij je verkeersinzicht, en dus ook de kans van slagen op het CBR motor theorie examen. Kortom, een superhandig boekje om mee te leren!

Voordelen

 • Editie 2022
 • Eenvoudig taalgebruik
 • Echte praktijkfoto's en voorbeelden
 • 25 Oefenexamens en 1250 Oefenvragen
 • Geschikt voor computer, mobiel en tablet
 • Volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn
 • Al meer dan 4 miljoen geslaagden
 • Bijna 60 jaar ervaring in theorie producten
 • Meest populair onder rijschoolhouders
 • Verkozen tot het beste motor theorieboek van 2022 door Rijschoolspecialist

Verzending

Dit product wordt rechtstreeks vanuit het warenhuis van Bol.com verzonden. Je bent hierdoor verzekerd van supersnelle verzending en de goede service van bol.com. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan direct een bericht, we helpen je graag zo snel mogelijk.