Loading...

Vaarbewijs 1 en 2 - Marifonie & Marcom B - Boeken met Koersplotter en Kaartpasser (Portland Course Plotter Pack)

Ben Ros

  • Bindwijze: Boek & Overig item
  • Taal: nl
  • Categorie: Technologie & Bouwkunde
  • ISBN: 8719992197828
Vaarbewijs Theorie Pakket volgens de CBR examenrichtlijn - Geschikt voor Nederlands vaarbewijs
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & Overig item
Oorspronkelijke releasedatum:01 januari 2023
Aantal pagina's:431
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Ben Ros
Hoofdauteur:Ben Ros
Vertaling
Eerste Vertaler:Ben Ros
Originele titel:Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 & Cursusboek Marifonie en Marcom-B
Character
Personage:Geen personage
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows)
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2023
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:21 cm
Product hoogte:3 cm
Product lengte:36 cm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:250 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:380 mm
Verpakkingsgewicht:500 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2023
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:21 cm
Product hoogte:3 cm
Product lengte:36 cm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:250 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:380 mm
Verpakkingsgewicht:500 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 met Portland Plotter Pack
In dit pakket ontvang je de allernieuwste editie van het cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 van Ben Ros, samen met de Portland Plotter Pack van Blundell & Harling Navigation.

Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2
Dit Cursusboek Klein Vaarbewijs van Ben Ros is een uitermate geschikt leermiddel voor het behalen van je CBR Klein Vaarbewijs. Het boek is op eenvoudige en duidelijke wijze geschreven, waardoor de vaarbewijs theorie voor iedereen makkelijk te begrijpen is. Ook als je geen tot weinig ervaring hebt met de watersport.

Het boek is examengericht geschreven. Iedere paragraaf wordt afgesloten met een groot aantal oefenexamenvragen. Je test dus direct of je hetgeen je gelezen hebt toe kunt passen. Door op deze wijze te leren, bereid jij je goed voor op het CBR Klein Vaarbewijs Examen. In het Cursusboek Klein Vaarbewijs staan in totaal maar liefst 800 oefenexamenvragen.

Kortom een zeer geschikt leermiddel voor het behalen van je CBR Klein Vaarbewijs!

Cursusboek Marifonie & Marcom-B
Dit cursusboek Marifonie en Marcom-B is geschikt voor de beginnende watersporter. Met deze cursus haal je het Bedieningscertificaat dat je verplicht in bezit dient te hebben als je een marifoon aan boord hebt. Dit Certificaat is verplicht omdat een marifoon een relatief krachtige zender is. In de meeste gevallen is het behalen van het Basiscertificaat Marifonie voldoende. Hiermee mag je varen op de binnenwateren.

Als je ook gebruik wenst te maken van de marifoon op ruim water of op zee, of wilt communiceren via het nieuwe wereldwijde systeem voor nood-, spoed- en veiligheidsverkeer, dan dien je ook verplicht het aanvullende Certificaat GMDSS Module-B te behalen. Het Basiscertificaat Marifonie en het Certificaat GMDSS Module-B samen vormen de basis voor de uitgifte van het Bedieningscertificaat Marcom-B. Met het Bedieningscertifcaat Marcom-B mag je varen op binnenwateren en kustwateren.

Het cursusboek bestaat uit 9 lessen, waarvan 4 voor het Basiscertificaat Marifonie. De laatste 5 lessen zijn voor het Bedieningscertificaat Marcom-B, waaronder 1 les met Nautisch Engels. Iedere les wordt afgesloten met een groot aantal oefenexamenvragen. Op deze wijze kun je direct testen of je de geleerde theorie goed begrepen hebt. Het cursusboek telt in totaal maar liefst 900 oefenexamenvragen.

Met dit cursusboek Marifonie en Marcom-B ga jij zeer goed voorbereid naar het examen!

Koersplotter met Kaartpasser - Portland Course Plotter Pack
Deze complete set van BH Navigation bestaat uit een Koersplotter en Single Hand 7" Kaartpasser. Deze instrumenten worden veel gebruikt door vaarscholen en tijdens vaarbewijs cursussen. Deze set is benodigd voor het behalen van het Klein Vaarbewijs 2.

Portland Course Plotter
Je ontvangt van ons de originele Portland Course Plotter van BH Navigation. Dit is het meest populaire instrument voor kaartpassen, en wordt dan ook over de hele wereld gebruikt. Je kunt met deze koersplotter eenvoudig koersen en peilingen uitzetten, en direct de correctie voor de variatie aflezen.

Portland Solid Brass 7 Single Handed Divider
Deze passer is gemaakt van messing met roestvrijstalen punten. Je kunt de passer gemakkelijk met een hand bedienen. Deze passer is geschikt voor professioneel gebruik en trainingsdoeleinden.