Loading...

Lente, zomer, herfst en winter

Jet Boeke

  • Bindwijze: Digitaal luisterboek
  • Taal: nl
  • Categorie: Kinderboeken
  • ISBN: 9789025771294
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Digitaal luisterboek
Oorspronkelijke releasedatum:21 december 2018
Speelduur:00:23:00
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Jet Boeke
Verteller:Jet Boeke
Verteller:Jet Boeke
Vertaling
Eerste Vertaler:J Boeke
Originele titel:Dikkie Dik
Character
Personage:Dikkie Dik
Overige kenmerken
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Studieboek:Nee

Samenvatting

Luister nu naar 'Dikkie Dik - Lente, zomer, herfst, winter' en volg de avonturen van Dikkie Dik door de seizoenen heen. Voorgelezen door Jet Boeke.

Het leventje van Dikkie Dik ziet er in de zomer natuurlijk heel anders uit dan in de lente, herfst of winter. In het dikke voorleesboek 'Dikkie Dik - Lente, zomer, herfst, winter' neemt de ondeugende kat je in alle seizoenen mee op avontuur. Zo zoekt hij paaseitjes in de lente, gaat hij naar het strand in de zomer, woedt er een storm in de herfst en gaat hij sleetje rijden in de winter. Elk seizoen telt vier spannende verhaaltjes. Daarmee biedt 'Dikkie Dik - Lente, zomer, herfst, winter' het hele jaar door luisterplezier voor thuis of onderweg in de auto, voor kinderen vanaf 3 jaar.

Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.