Loading...

Chin. Ind. Spec. Rest.

Mark van Wonderen

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kunst & Fotografie
  • ISBN: 9789047627357
Een verdwijnend Nederlands fenomeen
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:02 december 2019
Aantal pagina's:283
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Mark van Wonderen
Tweede Auteur:Mark van Wonderen
Tweede Auteur:Mark van Wonderen
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:161 mm
Product hoogte:19 mm
Product lengte:236 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:161 mm
Verpakking hoogte:19 mm
Verpakking lengte:236 mm
Verpakkingsgewicht:743 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:161 mm
Product hoogte:19 mm
Product lengte:236 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:161 mm
Verpakking hoogte:19 mm
Verpakking lengte:236 mm
Verpakkingsgewicht:743 g
eWaste:Nee

Samenvatting

een geactualiseerde (volks)editie, aantrekkelijk geprijsd en compleet met overzichtelijke afvinkvakjes om je eigen bezoekjes bij te kunnen houden, recente faillissementen, maar ook een recent gestart, gloednieuw, restaurant.

Het Chinees-Indische restaurant is een typisch Nederlands fenomeen. Nergens anders in de wereld wordt immers de Chinese en de Indische keuken samengevoegd tot één. Maar er is een kentering gaande in horecaland. De echte Chinees-Indische restaurants, die jarenlang tot in de kleinste dorpen een vertrouwd gezicht waren, verdwijnen in rap tempo uit het straatbeeld. Ze worden omgebouwd tot sushi- of wokrestaurants, worden vervangen door hippe nieuwe horeca of sluiten simpelweg de deuren. Als liefhebber van ontroerende treurnis en aandoenlijk verval trok journalist Mark van Wonderen zich het lot van dit verdwijnende culturele erfgoed aan en besloot alle nog bestaande Chinees-Indische restaurants van ons land vast te leggen. Voordat het echt te laat is… Nadat de eerste drie drukken in een vrij rap tempo waren uitverkocht werd het hoog tijd voor een geactualiseerde (volks)editie, aantrekkelijk geprijsd en compleet met overzichtelijke afvinkvakjes om je eigen bezoekjes bij te kunnen houden, recente faillissementen, maar ook een recent gestart, gloednieuw, restaurant. In samenwerking met Yolanda Huntelaar.