Loading...

Over inpakken

Meneer Wateetons

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kookboeken
  • Uitgever: Fontaine Uitgevers
  • ISBN: 9789059565517
  • Review:
Technieken en recepten voor het inpakken en garen in zout- of leemkorst - houtvellen - grondoven - hooikist - en papilotte - bladeren - as - groente - vet - vel
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:mei 2020
Afmetingen:Afmeting: 24,6 x 19,7 x 3 cm
Aantal pagina's:192 pagina's
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur(s):Meneer Wateetons | Rene Zanderink
Illustrator:Saskia Lelieveld
Illustrator:Saskia Lelieveld

Samenvatting

In Over inpakken leren Meneer Wateetons en René Zanderink je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. Ze laten je zien hoe je aroma's en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken in leem, bladeren, groente, zout, hout, dierlijke materialen, en de aarde zelf. Naast talloze recepten zoals parelhoen in blauwaderkool, zeebaars in zoutkorst, fazant in Drentse leem en een Amerikaanse clam bake bevat Over inpakken, ook talloze how-to's voor het maken van een grondoven en het in elkaar timmeren van een hooikist. Met een goede leverancier en een gewone oven in de keuken kan iedere lezer de recepten zelf uitvoeren en ervaren hoe belangrijk het is om de geuren en smaken in het gerecht te behouden.












Bekijk ook deze cursussen en Thuisstudies