Loading...

Liefde in de wildernis

Miriam Lancewood

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Gezondheid & Lichaam
  • ISBN: 9789021578392
Een tocht op de rand van leven en dood
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:17 november 2020
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Miriam Lancewood
Hoofdauteur:Miriam Lancewood
Vertaling
Eerste Vertaler:Ernst de Boer
Tweede Vertaler:Ankie Klootwijk
Originele titel:Wild at heart : the dangers and the delights of a nomadic life
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Na de bestseller ‘Mijn leven in de wildernis’ verschijnt nu ‘Liefde in de wildernis’. Auteur Miriam Lancewood (bekend van tv met Floortje Dessing) vertelt hoe het nu met haar en haar man Peter gaat.

Na de succesvolle bestseller ‘Mijn leven in de wildernis’ verschijnt nu ‘Liefde in de wildernis’ door Miriam Lancewood. In dit boek leven Miriam Lancewood en haar man Peter twee jaar als nomaden in de bossen van Europa en langs de kustlijn van Turkije. Het is een leven zonder enige zekerheid, maar vol liefde, overleven en zelfontdekking.

Totdat Peter ernstig ziek wordt en overleven in een heel ander daglicht komt te staan. Heeft Miriam Lancewood genoeg geleerd in de wildernis van Nieuw-Zeeland om ook dit persoonlijke drama te overleven? Openhartig vertelt Miriam in haar nieuwe boek ‘Liefde in de wildernis’ wat zij denkt en voelt.

Miriam Lancewood (1983) is geboren en getogen in de Achterhoek. Ze was een competitieve polsstokhoogspringer en studeerde Lichamelijke Opvoeding. Tijdens een van haar reizen in Afrika en India ontmoette ze de 30 jaar oudere Peter Lancewood.