Loading...

Hoe vind je zelf dat het gaat?

Japke-d. Bouma

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Vrije tijd & Hobby
  • Uitgever: Thomas Rap
  • ISBN: 9789400406902
  • Review:
281 gouden tips voor op je werk
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:oktober 2020
Afmetingen:20,2 x 12,6 x 2,6 cm
Aantal pagina's:256 pagina's
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur:Japke-d. Bouma
Auteur:Japke-d. Bouma

Samenvatting

Een onmisbaar boek voor iedere kantoortuin

Hoe overleef je de groepsapp van je werk? Wat is ‘governance’? Waarom zeggen sommige managers ‘dagdagelijks’? Hoe begin je een zakelijke mail? Hoe schrijf je een goede vacature? Moet je nou écht agile werken? Wat trek je aan voor een zakelijke zoomvergadering?
Dat is allemaal nog best lastig. Is het niet door het coronavirus dan wel door break-outsessies, innovaties die handen en voeten moeten krijgen of een hands-on-mentaliteit die nu hands-off moet worden.
Gelukkig is er Japke- d. Bouma. Juist in deze ontwrichtende tijd is zij ons lichtend baken op het werk én op de thuiswerkplek. Vakkundig leidt ze ons langs brown paper sessies, deep dives en daily scrums. Ze spreekt met trainers, coaches en succesgoeroes over kantoorhypes en managementjargon en laat ons zien hoe het beter kan. Voor iedereen die zo een call in moet of moet groeien als professional: Hoe vind je zélf dat het gaat? is een onmisbaar en hilarisch boek voor iedereen die zich staande probeert te houden op het werk. In het onderwijs, in de ‘recruitment’, in de rechtspraak, in de zorg, in de media of waar dan ook.