Loading...

Auto Theorieboek Dyslexie 2024 - Rijbewijs B - Online Voorleesversie met 5 Uur Online Examentraining, CBR Informatie en Verkeersborden - VekaBest

VekaBest

  • Bindwijze: Boek & online toegang
  • Taal: nl
  • Categorie: Rechten
  • ISBN: 8719992197330
Hét auto theorie pakket voor mensen met dyslexie of leesproblemen!
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & online toegang
Oorspronkelijke releasedatum:01 januari 2022
Aantal pagina's:328
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:VekaBest
Hoofdauteur:VekaBest
Vertaling
Eerste Vertaler:Auto theorieboek
Originele titel:Auto Theorieboek Dyslexie
Character
Personage:Geen personage
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows)
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:5 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:168 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:174 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:5 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:168 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:174 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Dit pakket is geschikt voor Nederland. Met dit pakket bereid je je voor op het auto theorie examen in 2024. Dit pakket is speciaal ontworpen voor mensen met dyslexie of leesproblemen.

Online Voorleesversie Auto Theorieboek met Speedtheorie, 5 Uur Online Examentraining + CBR Informatieboekje en Verkeersbordenboekje
Je ontvangt van ons in dit complete pakket een groot aantal producten. In het CBR Informatieboekje kun jij lezen wat er allemaal komt kijken bij het behalen van je rijbewijs. Met de online voorleesversie van het Auto Theorieboek, de Speedtheorie en het Verkeersbordenboekje bereid jij je vervolgens zorgvuldig voor op het auto theorie examen. Met de Online Examentraining toets jij tot slot je kennis. Ben jij klaar voor het examen?

CBR Informatieboekje
In het Informatieboekje over het CBR vertellen wij jou wat nodig is om je auto rijbewijs te behalen. Zo dien je een theorie en praktijkexamen af te leggen. Hoe vraag je deze examens aan? Wat kun je van het theorie en praktijkexamen verwachten? En als je eenmaal voor beide onderdelen geslaagd bent, hoe vraag je dan je rijbewijs aan? Wij vertellen het jou allemaal in het CBR Informatieboekje.

Online voorleesversie Auto Theorieboek
In dit pakket vind je een toegangscode voor de online voorleesversie van het auto theorieboek van VekaBest. Dit auto theorieboek van VekaBest is één van de meest verkochte auto theorieboeken in de markt. Verkeersregels en verkeerssituaties worden in eenvoudige taal aan je uitgelegd. De vele afbeeldingen en praktijkvoorbeelden maken het nog makkelijker om de theorie stof te begrijpen. Met dit theorieboek haal jij binnen no-time je auto theorie examen!

De auto theorie is verdeeld over 14 hoofdstukken, met ieder een eigen onderwerp. De onderwerpen komen overeen met wat getoetst wordt op het CBR auto theorie examen. Jij bereidt je met dit auto theorieboek van VekaBest dus uitstekend voor op het examen. Deze online voorleesversie van het auto theorieboek is altijd volledig up to date met de meest recente regelgeving. Alle hoofdstukken kunnen worden voorgelezen, en je krijgt 3 maanden toegang.

Wij raden je deze online voorleesversie van het auto theorieboek van VekaBest aan omdat het de auto theoriestof op een leuke en toegankelijke manier beschrijft. Het theorieboek is daarnaast vanwege het eenvoudige taalgebruik voor iedereen goed te begrijpen. Ook als je nog maar weinig van verkeersregels of auto’s afweet. Een echte aanrader dus!

Speedtheorie Auto
Met de toegangscode voor de voorleesversie van het auto theorieboek, heb je ook toegang tot de online speedtheorie. Speedtheorie kenmerkt zich door korte hoofdstukken van maximaal 10 tot 15 minuten, met korte stukjes tekst, afbeeldingen en video’s. Na ieder hoofdstuk krijg je een aantal oefenvragen om na te gaan of je de theorie begrepen hebt. Kortom, een ideale manier om de auto theorie snel onder de knie te krijgen! Ook tot de speedtheorie krijg je 3 maanden toegang.

Verkeersbordenboekje
Met dit Verkeersbordenboekje wordt het leren van de verkeersborden nog eenvoudiger. In dit boekje staan niet alleen de verkeersborden opgesomd, maar wordt ook per verkeersbord uitgelegd welk gedrag van jou verwacht wordt. Hiermee vergroot jij je verkeersinzicht, en daarmee ook de kans op het behalen van je auto theorie examen. Kortom, een superhandig boekje!

5 Uur Online Examentraining
Tot slot, ontvang je van ons in dit pakket 5 Uur Online Examentraining. Hiermee kun jij maar liefst 5 uur lang online oefenexamens maken. Ook deze online oefenexamens zijn voorzien van een voorleesfunctie. Is je tegoed op? En wil je graag nog verder oefenen? Dan kun je het tegoed eenvoudig opwaarderen.

Wij raden het maken van online oefenexamens altijd aan. Je leert hier namelijk de wijze van vraagstelling op het CBR auto theorie examen. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Ook is het natuurlijk een handig hulpmiddel om te testen of je de theorie voldoende beheerst. Maak er gebruik van!

Veel succes met leren en oefenen!