Loading...

De weg naar financiële vrijheid

Scott Rieckens

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • ISBN: 9789021579351
  • Review:
Playing with FIRE (Financial Independence, Retire Early
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:januari 2021
Afmetingen:Afmeting: 21,4 x 14,1 x 2,1 cm
Aantal pagina's:240 pagina's
Aanbevolen leeftijd:12 - 100 jaar
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur(s):Scott Rieckens
Auteur(s):Scott Rieckens

Samenvatting

Leer met ‘De weg naar financiële vrijheid’ van auteur Scott Riekens hoe je voldoende passief inkomen genereert waardoor je op termijn niet meer hoeft te werken. Gebaseerd op de FIRE-beweging.

Met 'De weg naar financiële vrijheid' leer je alles over de almaar groeiende FIRE-beweging: Financial Independence, Retire Early. Aanhangers van deze filosofie proberen hun uitgaven te verkleinen en voldoende passief inkomen te genereren zodat ze niet langer te hoeven werken voor hun levensonderhoud en dus financieel onafhankelijk zijn.

Dit boek volgt de weg van een familie die besloot het roer drastisch om te gooien op zoek naar financiële onafhankelijkheid. Met een gelukkig huwelijk, succesvolle onderneming en een dure levensstijl leek Scott Rieckens alles te hebben. Maar op een dag realiseerde hij zich dat hij overwerkt en ongelukkig was, en besloot het roer drastisch om te gooien. Hij zegde zijn baan op, overtuigde zijn gezin hun huis te verlaten en de uitgaven te halveren. Volg Scott en zijn familie op hun reis naar financiële vrijheid, en het enige dat niet voor geld te koop is: een eenvoudiger en gelukkiger leven. Vol met inspirerende casestudy’s en adviezen.
Bekijk ook deze cursussen en Thuisstudies