Loading...

Stoppen met antidepressiva

Marianne ter Mors

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Mens & Maatschappij
  • Uitgever: Have, Ten
  • ISBN: 9789025909383
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:april 2021
Afmetingen:Afmeting: 21,7 x 13,6 x 2,4 cm
Aantal pagina's:256 pagina's
Aanbevolen leeftijd:12 - 100 jaar
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur(s):Marianne ter Mors
Auteur(s):Marianne ter Mors

Samenvatting

Hét boek voor iedereen die wil stoppen met antidepressiva. Met medewerking van medische specialisten, vol handige tips en een stappenplan.

‘Stoppen met antidepressiva is de eerste echte allroundgids voor een ieder die te maken krijgt met angsten, depressie en antidepressiva – in het bijzonder het stoppen ervan.' – Jim van Os, hoogleraar Psychiatrie

In Nederland slikken ruim 1,2 miljoen mensen antidepressiva. Marianne ter Mors was er daar geruime tijd een van. Afbouwen? Dat doet het gros niet. Want eenmaal aan de pillen, is er niemand uit het medische circuit die je stimuleert om te stoppen en goede informatie over hoe je dit moet aanpakken is niet beschikbaar.

Stoppen met antidepressiva is het eerste handboek met een praktisch stappenplan voor het afbouwen van antidepressiva. Lees Marianne’s persoonlijke verhaal, ervaringen van anderen en interviews met huisartsen, psychiaters, wetenschappers en orthomolucair therapeuten. Dit boek biedt een totaalaanpak met oog voor voeding, slaap, meditatie en professionele hulp om wél die eerste stap te zetten om af te bouwen.
Bekijk ook deze cursussen en Thuisstudies