Loading...

Mag ik even mijn aandacht

Inger Strietman

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • ISBN: 9789021579160
  • Review:
Gezond egoïsme in een wereld die continu om aandacht vraagt
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:februari 2021
Afmetingen:Afmeting: 21,8 x 15,3 x 2 cm
Aantal pagina's:208 pagina's
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur:Inger Strietman
Auteur:Inger Strietman

Samenvatting

Leer jezelf centraal stellen in een prestatiemaatschappij die continu van alles van je vraagt. Gezond egoïsme maakt je leven leuker! In ‘Mag ik even mijn aandacht’ helpt Inger Strietman je op weg.

In deze wereld moeten we veel: we zijn voortdurend bezig met to-dolijstjes afvinken, willen voldoen aan allerlei verwachtingen en denken aan alles en iedereen. Behalve aan onszelf. Het resultaat? We zijn moe, gestrest of voelen ons niet gelukkig. Dat kan ook anders!

In ‘Mag ik even mijn aandacht’ leer je om jezelf centraal te stellen. Gezond egoïsme betekent dat je om jezelf geeft én om anderen tegelijkertijd. En dat zorgen en kiezen voor jezelf prioriteit heeft in je leven. Niet ten koste van anderen, maar ten gunste van jezelf. Zo creëer je het leven dat écht bij je past.

In een pragmatische, no-nonsense-schrijfstijl legt Inger Strietman uit waarom gezond egoïsme zo belangrijk is en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven. Dit boek is onmisbaar voor iedereen die wel wat meer aandacht van zichzelf kan gebruiken.