Loading...

Zo Word Je een GAMECHANGER

Wouter Kleinsman

 • Bindwijze: Hardcover
 • Taal: Nederlands
 • Categorie: Gezondheid & Lichaam
 • ISBN: 9789083089942
 • Review:
No-nonsensecoaching naar een buitengewoon leven
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:3
Verschijningsdatum:december 2020
Afmetingen:Afmeting: 25 x 17,5 x 2,5 cm
Aantal pagina's:272 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Aanbevolen leeftijd:0 - 200 jaar
Illustraties:Met zwart-wit illustraties
Betrokkenen
Illustraties:Met zwart-wit illustraties
Character
Personage:Geen personage

Samenvatting

Een buitengewoon leven op het allerhoogste niveau van je potentie en performance is voor iedereen mogelijk. Ja, dus ook voor jou! En met dit boek heb je dé complete, praktische, no-nonsense gids in handen die jou naar dat buitengewone leven leidt. Wouter Kleinsman beschrijft in vier delen een complete strategie voor het nemen van leiderschap over je eigen leven.

Na het lezen van dit boek:

 • heb je belemmerende overtuigingen en gewoonten voorgoed losgelaten
 • heb je een onstuitbaar zelfvertrouwen
 • weet je precies wat jouw missie in het leven is
 • laat jij je door je ijzersterke focus en je hoogste productiviteit door niets en niemand meer weerhouden van het behalen van je doelen
 • ken je de tien methoden voor een eliteperformermindset
 • weet je hoe je de acht eliteperformerspieren traint
 • krijg je meesterschap over je gezondheid met een passend eetpatroon en trainingsschema
 • haal jij het maximale uit je ontspanning, slaap én je brein
 • kun jij met van geavanceerde technieken, supplementkeuzes, biohackingtechnie­ken en technologie je lichaam optimaliseren
 • is de gamechanger in jou ontwaakt en kun jij compleet los van het systeem leven en optimaal genieten van overvloed en financiële vrijheid

Extra voordelen als lezer: Bij het boek hoort de exclusieve Gamechanger Tribe, waardoor je toegang krijgt tot extra online-informatie zodat je altijd actuele informatie over producten, biohacks, supplementen en technologieën kunt lezen. Daarnaast nodigt Wouter je dan uit voor zijn online-trainingen.

Kortom: na het lezen van dit boek heb je een strategie die bestaat uit principes, gewoonten en routines om je maximale potentieel en beste performance op alle zes de levensgebieden te bereiken en ben je de beste versie van jezelf die meer leeft, verdient en bereikt dan ooit tevoren.


#3 in Nederland: Zo word je een gamechanger staat op plek #3 voor het beste boek voor ondernemers 2021. Toegekend door Bedrijvenconsultant.


De 4 fasen naar een buitengewoon leven: (zie inkijkexemplaar)

 • Performer
 • High performer
 • Eliteperformer
 • Gamechanger

OVER DE AUTEUR: WOUTER KLEINSMAN​

Na een gemiddeld leven, waarin ik met vallen en opstaan mijn weg vond, besloot ik op mijn vijfentwintigste mijn leven drastisch om te gooien. Nu ben ik een van de meest succesvolle no-nonsense personal coaches van Nederland en Panorama Magazine zegt dat ik de beste coach van Nederland ben. Honderden ondernemers, managers en CEO’s roemen mijn unieke coachingstijl, die geen vast programma heeft en waarin gelul, gedram of excuses niet worden geaccepteerd.

Tussen 2017 en 2021 heb ik ongeveer 10.000 uur besteed aan het leren beheersen van de kunst van het coachen, waarbij ik op elk moment samenwerkte met tussen de 15 en 20 cliënten (bijna 300 in totaal). Ik heb ook gesproken op ongeveer 80 evenementen over een breed scala aan onderwerpen op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Tussen al mijn coachingsessies door schreef ik de bestseller Zo word je een gamechanger (in de eerste drie maanden verkocht ik 1.000 exemplaren en behaalde 5/5 sterren op Bol.com, in zeven maanden tijd waren dat er 2.300 en dagelijks komen daar nog gemiddeld 20 exemplaren bij), ruim 300 artikelen over hoe door mijn aanpak levens radicaal kunnen veranderen en geef ik twee keer per maand 700.000+ lezers van de FHM handvaten om een buitengewoon leven te leiden op het allerhoogste niveau van hun potentie en performance.

Verder ben ik geïnterviewd voor de tv-kanalen 1Twente, RTL 5 en RTL Z, sprak ik als keynotespreker voor TEDx, en stond ik in verschillende magazines en kranten zoals: Panorama, De Ondernemer, Baaz Magazine, FHM, JAN Magazine (artikel / interview), FoodBusiness, Fonk, Managementboek, Indebuurt en startersmagazine, kvk geldboek van de Kamer van Koophandel.

Bedrijvenconsultant heeft mij uitgeroepen tot een van de beste ondernemers in Nederland.Onderwerpen: Persoonlijke ontwikkeling & mindfulness, (Persoonlijk) leiderschap, Populaire psychologie, Sociologie, Gezondheid & Lichaam, Carriere & Succes, Psychologie, Cognitieve psychologie, Emoties, Identiteit & Persoonlijkheid, Spiritualiteit & filosofie , Mens en maatschappij, Managementboeken, Sociale vaardigheden, Familie & relaties, Bedrijfskunde, Persoonlijke financiën, Geluk & zelfvertrouwen, Sociale psychologie, Lifestyle, Gedragspsychologie, Besluitvorming, CommunicatiekundeBekijk ook deze cursussen en Thuisstudies