Loading...

Zo word je een GAMECHANGER

Wouter Kleinsman

 • Bindwijze: Hardcover
 • Taal: nl
 • Categorie: Gezondheid & Lichaam
 • ISBN: 9789083089942
 • Review:
No-nonsensecoaching naar een buitengewoon leven
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:01 januari 2022
Aantal pagina's:272
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met zwart-wit illustraties
Betrokkenen
Illustraties:Met zwart-wit illustraties
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:Herziene editie: 4e druk, 2022 (1e druk: 2020 | 2e en 3e druk: 2021)
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:0.70 kg
Product breedte:17.50 cm
Product hoogte:2.50 cm
Product lengte:25 cm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:17.5 cm
Verpakking hoogte:2.5 cm
Verpakking lengte:25 cm
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:Herziene editie: 4e druk, 2022 (1e druk: 2020 | 2e en 3e druk: 2021)
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:0.70 kg
Product breedte:17.50 cm
Product hoogte:2.50 cm
Product lengte:25 cm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:17.5 cm
Verpakking hoogte:2.5 cm
Verpakking lengte:25 cm

Samenvatting

Wouter Kleinsman, leading no-nonsensecoach van Nederland (uitgelicht o.a. in: De Ondernemer, Panorama, FHM, JAN Magazine, RTL & TEDx), helpt met zijn manier van coachen je leven (of bepaalde gebieden ervan) radicaal te transformeren. Als een coachingtraject nog een stap te ver is, is het boek Zo word je een gamechanger een andere optie. Wouter schreef een no-nonsense praktijkboek dat je kunt beschouwen als jouw persoonlijke mentor voor het radicaal veranderen van je leven. Alle belangrijke levensgebieden worden besproken om jou te helpen om het hoogst mogelijke prestatie- en disciplineniveau te bereiken. Deze bestseller wordt inmiddels gezien als de ‘bijbel’ voor persoonlijke ontwikkeling.

Na het lezen van dit boek en het toepassen van de adviezen die aansluiten op jouw doelen:

 • heb je belemmerende overtuigingen en gewoonten voorgoed losgelaten;
 • heb je een rotsvast zelfvertrouwen;
 • weet je precies wat jouw missie in het leven is;
 • beschik je over een ijzersterke focus en de hoogste productiviteit;
 • heb je meesterschap over je gezondheid met een passend eetpatroon en trainingsschema;
 • haal je het maximale uit je ontspanning, slaap én je brein;
 • ken je geavanceerde technieken, supplementkeuzes, biohackingtechnieken en technologie om je lichaam te optimaliseren.

Kortom: de gamechanger in jou is ontwaakt. Als de beste versie van jezelf leid jij je leven compleet los van het systeem en geniet je optimaal van overvloed en financiële vrijheid.

Let op, dit is geen boek voor watjes!
Wouter is niet voor niets een no-nonsensecoach. Dit praktijkboek gaat in ieder deel dieper in op de materie, routines en geavanceerde technieken die je nodig hebt om een gamechanger te worden. Om je bij de les te houden word je in ieder deel steeds dwingender aangesproken, zodat je al wat nodig is onderneemt om je bewustzijn te vergroten. Als je dat doet, is er na het laatste hoofdstuk slechts één conclusie mogelijk: jouw leven is dan compleet veranderd. Mensen om je heen zullen je vragen: ‘Hoe is het mogelijk dat je in zo’n korte tijd zo succesvol bent geworden? Wat is je geheim?’

Extra voordelen als lezer: Bij het boek hoort de exclusieve Gamechanger Tribe. Dit is een online-community met honderden like-minded leden die je ook toegang biedt tot extra online-informatie en werkdocumenten. Op die manier heb je altijd actuele informatie over producten, biohacks, supplementen en technologieën, daarnaast nodigt Wouter je dan uit voor zijn gratis bij te wonen online-trainingen en -coaching.

45 Buitengewone cliënten spreken over de samenwerking met Wouter: www.wouterkleinsman.nl/referenties

OVER WOUTER KLEINSMAN

Op zijn vijfentwintigste was Wouter klaar met zijn gemiddelde leven en gooide het roer drastisch om. Nu is hij de leading no-nonsensecoach van Nederland en bestsellerauteur. Dat werd hij na ongeveer 10.000 uur besteden aan het leren beheersen van de kunst van het coachen.

Wouter coacht op zijn eigen kenmerkende no-nonsense manier en honderden ondernemers, managers, CEO’s en journalisten roemen die unieke coachingstijl die geen vast programma kent en waarin gelul, gedram of excuses niet worden geaccepteerd.

Na samenwerkingen met tussen de 15 en 25 cliënten tegelijk verkiest hij nu kwaliteit boven kwantiteit. Met maximaal 10 coachingtrajecten tegelijk en richt hij zich meer op de diepte van zijn werk dan op de breedte.

Wouter sprak op ongeveer 80 evenementen (waaronder TEDx) over een breed scala aan onderwerpen op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Tussen al zijn coachingsessies door schreef hij met Zo word je een gamechanger de complete, praktische, no-nonsense gids die je naar een buitengewoon leven leidt. Sinds december 2020 zijn er ruim 3.500 exemplaren verkocht. Hij schreef ook ruim 350 artikelen over zijn aanpak om levens radicaal te veranderen en hij geeft maandelijks 700.000 lezers van de FHM handvatten om een buitengewoon leven te leiden op het allerhoogste niveau van hun potentie en performance.

IN DE MEDIA

Wouter gaf interviews voor de tv-kanalen 1Twente, RTL 5 en RTL Z, sprak als keynotespreker voor TEDx en stond in verschillende magazines en kranten zoals: Panorama, De Ondernemer, Baaz Magazine, FHM, JAN Magazine, FoodBusiness, Fonk, Managementboek, Indebuurt, startersmagazine en het kvk geldboek van de Kamer van Koophandel.

Bedrijvenconsultant riep hem uit tot een van de beste ondernemers in Nederland.

"Was het Louis van Gaal die het totale mens-principe in voetbalkringen introduceerde, zo zou je Kleinsman kunnen aanwijzen als doortik daarvan naar de ondernemerswereld.’ – De Ondernemer.nl"

"Hij is de beste coach van Nederland, maar er komt geen bal aan te pas. Hij is de succesvolste coach van Nederland, maar er wordt geen beker gehaald. Wouter Kleinsman coacht namelijk geen sport, maar je leven.’ – Panorama"