Loading...

De hemel is goud

Suzanna Jansen

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Sport & Outdoor
  • ISBN: 9789026357190
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:25 maart 2021
Aantal pagina's:58
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Suzanna Jansen
Hoofdauteur:Suzanna Jansen
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

De hemel is goud van Suzanna Jansen is een meeslepende dubbelvertelling over datgene wat je op wilskracht en talent kunt bereiken – of verliezen. Van de auteur van Het pauperparadijs.

De hemel is goud van Suzanna Jansen, bekend van de bestseller Het pauperparadijs, verkent de grens tussen ambitie en overmoed.

In mei 1903 scheuren honderden coureurs en één dame over bochtige zandwegen in de beruchte automobielenrace van Parijs naar Madrid. De tocht kent zo'n dramatisch verloop dat ze al in Bordeaux moet worden gestaakt. De roekloosheid van de renners en het lot van pioniers als Renault en Bugatti weerspiegelt de nietsontziende drang om te winnen.

Door deze geschiedenis vlecht Suzanna Jansen in De hemel is goud een tweede verhaal dat zich in onze tijd afspeelt op de anilineleren achterbank van een Audi – en waarin de inzet minstens zo hoog is. Waar gaat pioniersdenken over in luchtfietserij? Wanneer raken de hemelbestormers verblind door hun eigen dromen?

De hemel is goud is een meeslepende dubbelvertelling over datgene wat je op wilskracht en talent kunt bereiken – of verliezen.