Loading...

Auto Theorieboek 2024 Rijbewijs B - Compleet Auto Theorie - Onbeperkt 60 Examens & 3250 Oefenvragen + Samenvatting + Verkeersborden + CBR Info - NIEUW!

De Theorieboer

 • Bindwijze: Voordeeleditie
 • Taal: nl
 • Categorie: Rechten
 • ISBN: 8719327430897
Auto Theorieboek 2024 Compleet - Alles in één pakket
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Voordeeleditie
Oorspronkelijke releasedatum:11 december 2023
Aantal pagina's:256
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:De Theorieboer
Hoofdauteur:De Theorieboer
Vertaling
Eerste Vertaler:Auto Theorieboek 2024
Originele titel:Auto Theorieboek - Compleet pakket - Theorie Leren en Oefenen + Online Examens oefenen
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Inhoud: Auto Theorieboek 2024 - 60 Online examens - 3250 Oefenvragen - Samenvatting - Verkeersborden boekje - CBR Voorbereiding - Mobiele Apps - Rijprocedure Rijbewijs B
Extra groot lettertype:Ja
Product breedte:229 mm
Product hoogte:38 mm
Product lengte:295 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:230 mm
Verpakking hoogte:40 mm
Verpakking lengte:300 mm
Verpakkingsgewicht:400 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Inhoud: Auto Theorieboek 2024 - 60 Online examens - 3250 Oefenvragen - Samenvatting - Verkeersborden boekje - CBR Voorbereiding - Mobiele Apps - Rijprocedure Rijbewijs B
Extra groot lettertype:Ja
Product breedte:229 mm
Product hoogte:38 mm
Product lengte:295 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:230 mm
Verpakking hoogte:40 mm
Verpakking lengte:300 mm
Verpakkingsgewicht:400 g
eWaste:Nee

Samenvatting

In dit Auto Theorie Compleet pakket voor Rijbewijs B Theorie Leren zit alles wat je nodig hebt om te slagen voor het CBR theorie-examen 2024:

Inhoud pakket

 • Auto Theorieboek 2024
 • Samenvatting Auto Theorie Rijbewijs B
 • 60 Online Examens
 • 9 Toetsen
 • 3250 Oefenvragen
 • Verkeersbordenboekje
 • CBR Gids - Je Rijbewijs Halen
 • Mobiele Apps
 • Officiële CBR theorie-examenplan Rijbewijs B

Auto Theorieboek 2024

Dit is het meest recente Auto Theorieboek. Het boek is volledig geschreven aan de hand van de CBR richtlijnen van . De makers testen regelmatig de inhoud van het theorie-examen, zodat ze zeker weten dat alle vragen die het CBR stelt, terugkomen in het boek. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Het Auto Theorieboek is rijk aan illustraties. Dit versterkt te teksten, waardoor je de theorie nog sneller begrijpt. Het leesniveau is B1, waardoor ook voor minder geletterde het boek goed te begrijpen is.

Samenvatting Auto Theorie Leren

Niemand vindt het leuk om een Auto Theorieboek meerdere malen te gaan lezen. Daarom heeft De Theorieboer een samenvatting geschreven van de allerbelangrijkste theorie. In 40 pagina's worden de belangrijkste definites, maten en snelheden uiteengezet.

60 Online Examens

Als je naar het CBR theorie-examen toe gaat, wil je zeker weten dat je gaat slagen. Dit doe je door jezelf thuis te testen. Door deze 60 unieke theorie-examens weet je zeker dat je er klaar voor bent!

Het examenplatform heeft dezelfde vormgeving als het officiele CBR theorie-examen. Hierdoor weet je al precies waar en welke knoppen je zal aantreffen op het examen. Dit verhoogt je slagingspercentage omdat je al hebt geleerd om binnen de beschikbare tijd de juiste knoppen te vinden.

Het examenplatform is zeer uitgebreid en biedt onder andere extra functionaliteiten aan, waaronder voor dyslexie en kleurenblindheid. Daarnaast beschikt het platform over een voorleesfunctie.

Auto Theorie Leren via Oefenvragen

Door het maken van oefenvragen leer je eenvoudig de theorie. De oefenvragen zijn onderverdeeld in dezelfde paragrafen als het Auto Theorieboek voor Rijbewijs B. Hierdoor kan je nadat je een stuk gelezen hebt direct oefenen. Doordat je de stof direct herhaald onthoud je deze aanzienlijk sneller.

Nadat je een vraag hebt beantwoord krijg je een uitgebreid antwoord waarom jouw antwoord goed of fout is. Zo leer je dus meteen.

Licentie
De licentie geeft een maand onbeperkt toegang tot 3250 oefenvragen en 60 examens. In tegenstelling tot andere aanbieders kan je het oefenen van de toetsen en de oefenexamens net zo vaak doen als je wilt, gedurende de tijd van de licentie. Wil je de toegang liever verspreiden over een langere periode? Geen probleem, je kunt ook kiezen voor 20 uur toegang die te verspreiden is over 2 jaar.

Verkeersbordenboekje

Alle verkeersborden die gevraagd worden tijdens het theorie-examen staan natuurlijk in het Auto Theorieboek. Maar er zijn er wel honderden in Nederland. In dit Verkeersbordenboekje vind je de meest voorkomende Verkeersborden, bebakingen en bewegwijzingen. Kom je dus een bord tegen tijdens je rijlessen die je niet kent? Dan kan je deze eenvoudig opzoeken.

Informatiegids CBR Je Rijbewijs Halen

Bij het behalen van het Nederlandse Rijbewijs B (Auto) komt meer kijken dan alleen je kennis en voertuigbeheersing. Zo krijg je te maken met het CBR. Hier moet je een gezondheidsverklaring invullen, je dient je rijschool te machtigen om het praktijkexamen te boeken en krijg je een oogtest.

Alles wat je gaat tegenkomen staat in deze informatiegids.

Mobiele Apps

Alsof de online examens en oefenvragen nog niet genoeg zijn! Je krijgt ook nog 2 mobiele apps. Hiermee kan je voorrangssituaties oefenen en zoek je alle verkeersborden op via de handig app.

CBR Theorie-examenplan categorie B

Bijgeleverd is het officiële CBR Theorie-examenplan categorie B. In dit examenplan geeft CBR een beschrijving over de inhoud van de examens en hoe en waarop getoest wordt.

Garanties De Theorieboer

De Theorieboer is aangesloten bij TheorieTotaal. Hierdoor krijg je de volgende garanties:

 • Toegang tot digitale lesmiddelen via portaal van TheorieTotaal
 • Past door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn
 • Bezorging ook op zaterdag
 • Support van theorie afdeling via WhatsApp