Loading...

Het is niet met jou begonnen

Mark Wolynn

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • ISBN: 9789020219401
  • Review:
De erfenis van familietrauma
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:30 december 2022
Aantal pagina's:256
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Mark Wolynn
Hoofdauteur:Mark Wolynn
Vertaling
Eerste Vertaler:Ronald Hermsen
Overige kenmerken
Editie:1
Gewicht:385 g
Product breedte:145 mm
Product hoogte:23 mm
Product lengte:220 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:145 mm
Verpakking hoogte:23 mm
Verpakking lengte:220 mm
Overige kenmerken
Editie:1
Gewicht:385 g
Product breedte:145 mm
Product hoogte:23 mm
Product lengte:220 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:145 mm
Verpakking hoogte:23 mm
Verpakking lengte:220 mm

Samenvatting

Ontrafel je erfenis van familietrauma met 'Het is niet met jou begonnen' van Mark Wolynn en doorbreek de cyclus voor een vrije toekomst.

Ontrafel je erfenis van familietrauma met Het is niet met jou begonnen van Mark Wolynn en doorbreek de cyclus voor een vrije toekomst. Wanneer je gebukt gaat onder angst, depressie, problemen of pijn komt het vaak niet in je op dat je dit geรซrfd kunt hebben van je voorouders. Zolang onopgeloste traumaโ€™s begraven blijven in pijn of stilte, kunnen angsten en gevoelens die niet bij jou horen blijven opduiken in je leven. Met de transformatieve aanpak uit dit boek is het mogelijk de cyclus te doorbreken.

Het is niet met jou begonnen bouwt voort op het werk van vooraanstaande deskundigen op het gebied van posttraumatische stress, waaronder de psychiater Bessel van der Kolk, auteur van Traumasporen. Zelfs als de persoon die het oorspronkelijke trauma opliep is overleden, of het verhaal is vergeten of verzwegen, kunnen herinneringen en gevoelens voortleven. Ze spelen een veel grotere rol in onze emotionele en fysieke gezondheid dan je zou denken.

Als pionier op het gebied van erfelijk familietrauma, werkte Mark Wolynn meer dan twintig jaar als therapeut met individuen en groepen. In dit boek vertaalt hij deze kennis naar zeer toegankelijke informatie. Je gaat aan de slag met je familiestamboom, zelftests, oefeningen in visualisatie, actieve verbeelding en directe dialoog om je oude pijnstukken opnieuw te integreren en je leven en gezondheid terug te winnen.

Het is niet met jou begonnen is een aanpak voor het oplossen van langdurige problemen die in veel gevallen niet door traditionele therapie, medicijnen of andere interventies kunnen worden aangepakt.