Loading...

Vrachtauto en Camper Theorie Boek 2024 - Rijbewijs C of C1 - Theorieboek Module 1 - VTO Vervoer & Logistiek

VTO Vervoer & Logistiek

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Rechten
  • ISBN: 9789067994811
Theorieboek Vrachtwagen en Camper - RVM1-C1 of RVM1-C - Module 1: Basiskennis Verkeer, Techniek, Lading en Vervoerswetgeving
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:28 april 2022
Aantal pagina's:224
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:VTO Vervoer & Logistiek
Hoofdauteur:VTO Vervoer & Logistiek
Vertaling
Eerste Vertaler:VTO Vervoer & Logistiek
Originele titel:Theorieboek Vrachtwagen en Camper - Module 1: Basiskennis Verkeer, Techniek, Lading en Vervoerswetgeving
Character
Personage:Geen personage
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Overige e-reader
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:20 cm
Product hoogte:2 cm
Product lengte:30 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:240 mm
Verpakking hoogte:13 mm
Verpakking lengte:289 mm
Verpakkingsgewicht:372 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:20 cm
Product hoogte:2 cm
Product lengte:30 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:240 mm
Verpakking hoogte:13 mm
Verpakking lengte:289 mm
Verpakkingsgewicht:372 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Dit camper en vrachtauto theorieboek is geschikt voor Nederland. VTO Vervoer & Logistiek is onderdeel van VekaBest. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie producten en heeft al meer dan 4 miljoen geslaagden. Wil jij sneller leren, eerder slagen? Ga dan voor dit camper en vrachtauto theorieboek en bereid je voor op het CBR RVM1-C / RVM1-C1 theorie examen.

CAMPER EN VRACHTAUTO THEORIEBOEK - MODULE 1

Dit camper en vrachtauto theorieboek is op de markt gebracht door VTO Vervoer & Logistiek. De expert op het gebied van leermiddelen en lesmethodes voor iedereen die een functie in het vervoer en/of de logistiek ambieert, of die er al werkzaam is en zich verder wil ontwikkelen. Deze producten zijn ook geschikt voor privé gebruik van rijbewijs C en C1.

Met dit camper en vrachtauto theorieboek bereid je je voor op het RVM1-C of RVM1-C1 theorie examen. Dit kan zowel voor privé als zakelijk gebruik van het rijbewijs C of C1 zijn. Mogelijk dien je meerdere theorie examens af te leggen. Of dit het geval is bespreken we uitgebreid onder de kopjes 'Wil je het rijbewijs C of C1 privé gebruiken' en 'Wil je het Rijbewijs C of C1 voor je werk gebruiken?'.

Het camper en vrachtauto theorieboek behandelt de volgende examen onderwerpen: basiskennis verkeer, techniek, lading en wetgeving (administratie). Ook komen onderwerpen als kennis van maatregelen na ongevallen, veiligheidseisen, en alcohol- en medicijngebruik uitgebreid aan bod. Kortom, alle onderwerpen die getoetst worden op het CBR RVM1-C of RVM1-C1 examen!

De camper en vrachtauto theorie wordt in eenvoudige en duidelijke taal aan je uitgelegd. Zo is het voor iedereen goed te begrijpen. Daarnaast wordt de examenstof ondersteund met mooie praktijk foto's en animaties. Zo begrijp jij de theorie sneller en beter. Kortom, een ideale methode om te leren voor je RVM1-C of RVM1-C1 theorie examen bij het CBR. Leer jij met ons mee?

Wil je het Rijbewijs C of C1 privé gebruiken?

Als je het rijbewijs C privé wilt gebruiken, dan hoef je alleen het theorie examen RVM1-C en het praktijkexamen C af te leggen. Hetzelfde geldt voor privé gebruik van het rijbewijs C1 (bijvoorbeeld voor het besturen van een camper). In dat geval doe je het theorie examen RVM1-C1 en het praktijkexamen C1.

Voor het privé gebruik van rijbewijs C of C1 hoef je alleen Module 1 te leren uit de boekenreeks voor het vrachtauto rijbewijs. Ter voorbereiding op het praktijk examen kun je gebruik maken van het praktijkboek vrachtauto rijopleiding op maat (VROM - ISBN: 9789067992299).

Wil je het Rijbewijs C of C1 voor je werk gebruiken?

Als je het rijbewijs C of C1 voor je werk wilt gebruiken (bijvoorbeeld als beroepschauffeur) dan heb je code 95 nodig. Voor rijbewijs C maak je de theorie examens RVM1-C, VM2-C en VM3-C. Voor rijbewijs C1 zijn dit de theorie examens RVM1-C1, VM2-C en VM3-C. Daarnaast dien je een aantal praktische toetsen af te ronden en het praktijkexamen succesvol te behalen.

Voor de theorie examens VM2-C en VM3-C heb je de volgende vrachtauto boeken nodig: Module 2 (ISBN: 9789067994644) en Module 3 (ISBN: 9789067994699). Ter voorbereiding op het praktijk examen kun je gebruik maken van het praktijkboek vrachtauto rijopleiding op maat (VROM - ISBN: 9789067992299).

Voordelen

  • Geschikt voor 2024
  • Eenvoudig taalgebruik
  • Echte praktijkfoto's en voorbeelden
  • Volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn
  • Al meer dan 4 miljoen geslaagden
  • Bijna 60 jaar ervaring in theorie producten

Verzending

Dit product wordt rechtstreeks vanuit het warenhuis van Bol.com verzonden. Je bent hierdoor verzekerd van supersnelle verzending en de goede service van bol.com. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan direct een bericht, we helpen je graag zo snel mogelijk.

VTO Vervoer & Logistiek, een merk van VekaBest Verkeersleermiddelen

VTO Vervoer & Logistiek is een merk van VekaBest Verkeersleermiddelen. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie leermiddelen. Het is daarmee een begrip in de theorie sector. De producten zijn niet voor niets populair onder rijschoolhouders en in de branche vervoer en logistiek. Kies daarom voor onze theorie producten ter voorbereiding op je CBR theorie examen.

VTO Vervoer & Logistiek zorgt er met haar jarenlange ervaring en haar deskundigen voor dat jij 100% de juiste CBR stof leert. De CBR examenrichtlijn wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Bij wijzigingen wordt er direct een nieuwe druk uitgebracht. Zorg ervoor dat je met een recente editie leert. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste regelgeving. Wil jij snel slagen? Ga voor onze theorie producten!