Loading...

Vrachtauto Theorie Boek 2024 - Rijbewijs C of C1 - Theorieboek Module 2 - VTO Vervoer & Logistiek

VTO Vervoer & Logistiek

 • Bindwijze: Paperback
 • Taal: nl
 • Categorie: Rechten
 • ISBN: 9789067994644
Theorieboek Vrachtwagen - VM2-C examen - Module 2: Verdieping Voertuigtechniek en Veilig Lading Vervoeren
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:09 mei 2022
Aantal pagina's:160
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:VTO Vervoer & Logistiek
Hoofdauteur:VTO Vervoer & Logistiek
Vertaling
Eerste Vertaler:VTO Vervoer & Logistiek
Originele titel:Lesboek M2C
Character
Personage:Geen personage
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Overige e-reader
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:1 cm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:171 mm
Verpakking hoogte:9 mm
Verpakking lengte:242 mm
Verpakkingsgewicht:382 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:1 cm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:171 mm
Verpakking hoogte:9 mm
Verpakking lengte:242 mm
Verpakkingsgewicht:382 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Dit vrachtauto theorieboek is geschikt voor Nederland. VTO Vervoer & Logistiek is onderdeel van VekaBest. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie producten en heeft al meer dan 4 miljoen geslaagden. Wil jij sneller leren, eerder slagen? Ga dan voor dit vrachtauto theorieboek en bereid je voor op het CBR VM2-C theorie examen.

VRACHTAUTO THEORIEBOEK - MODULE 2

Dit vrachtauto theorieboek is op de markt gebracht door VTO Vervoer & Logistiek. De expert op het gebied van leermiddelen en lesmethodes voor iedereen die een functie in het vervoer en/of de logistiek ambieert, of die er al werkzaam is en zich verder wil ontwikkelen. Dit vrachtauto theorieboek is geschikt voor het zakelijk gebruik van rijbewijs C en C1 met code 95.

Het vrachtauto theorieboek behandelt de volgende examen onderwerpen: voertuigkennis en optimaal gebruik van het voertuig, basiskennis voertuigtechniek, taak van de chauffeur bij onderhoud en storingen, elektronische en mechanische systemen, en lading en landing zekeren. Kortom, alle onderwerpen die getoetst worden op het CBR VM2-C theorie examen!

De vrachtauto theorie wordt in eenvoudige en duidelijke taal aan je uitgelegd. Zo is het voor iedereen goed te begrijpen. Daarnaast wordt de examenstof ondersteund met afbeeldingen die de theorie verduidelijken. Zo begrijp jij de theorie sneller en beter. Kortom, een ideale methode om te leren voor je VM2-C theorie examen bij het CBR. Leer jij met ons mee?

Wil je het Rijbewijs C of C1 voor je werk gebruiken?

Als je het rijbewijs C of C1 voor je werk wilt gebruiken (bijvoorbeeld als beroepschauffeur) dan heb je code 95 nodig. Voor rijbewijs C maak je de theorie examens RVM1-C, VM2-C en VM3-C. Voor rijbewijs C1 zijn dit de theorie examens RVM1-C1, VM2-C en VM3-C. Daarnaast dien je een aantal praktische toetsen af te ronden en het praktijkexamen succesvol te behalen.

Voor de theorie examens RVM1-C(1), VM2-C en VM3-C heb je de volgende vrachtauto boeken nodig:

 • Module 1 (ISBN: 9789067994811)
 • Module 2 (ISBN: 9789067994644)
 • Module 3 (ISBN: 9789067994699)

Ter voorbereiding op het praktijk examen kun je gebruik maken van het praktijkboek vrachtauto rijopleiding op maat (VROM - ISBN: 9789067992299).

Voordelen

 • Geschikt voor 2024
 • Eenvoudig taalgebruik
 • Echte praktijkfoto's en voorbeelden
 • Volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn
 • Al meer dan 4 miljoen geslaagden
 • Bijna 60 jaar ervaring in theorie producten

Verzending

Dit product wordt rechtstreeks vanuit het warenhuis van Bol.com verzonden. Je bent hierdoor verzekerd van supersnelle verzending en de goede service van bol.com. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan direct een bericht, we helpen je graag zo snel mogelijk.

VTO Vervoer & Logistiek, een merk van VekaBest Verkeersleermiddelen

VTO Vervoer & Logistiek is een merk van VekaBest Verkeersleermiddelen. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie leermiddelen. Het is daarmee een begrip in de theorie sector. De producten zijn niet voor niets populair onder rijschoolhouders en in de branche vervoer en logistiek. Kies daarom voor onze theorie producten ter voorbereiding op je CBR theorie examen.

VTO Vervoer & Logistiek zorgt er met haar jarenlange ervaring en haar deskundigen voor dat jij 100% de juiste CBR stof leert. De CBR examenrichtlijn wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Bij wijzigingen wordt er direct een nieuwe druk uitgebracht. Zorg ervoor dat je met een recente editie leert. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste regelgeving. Wil jij snel slagen? Ga voor onze theorie producten!