Loading...

In het vervloekte hart

Rima Orie

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Young Adult
  • ISBN: 9789048867271
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:18 juli 2022
Aantal pagina's:448
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Rima Orie
Hoofdauteur:Rima Orie
Overige kenmerken
Editie:1
Gewicht:524 g
Product breedte:135 mm
Product hoogte:39 mm
Product lengte:210 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:135 mm
Verpakking hoogte:39 mm
Verpakking lengte:210 mm
Overige kenmerken
Editie:1
Gewicht:524 g
Product breedte:135 mm
Product hoogte:39 mm
Product lengte:210 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:135 mm
Verpakking hoogte:39 mm
Verpakking lengte:210 mm

Samenvatting

Een fantastisch nieuw YA-boek van de auteur van De Zwendelprins

Oermonsters, wraakgeesten, bloedkinderen. Allemaal arriveren ze tijdens de bloedmaan. Allemaal vormen ze een gevaar voor de mensheid.

Priya Chkadhari heeft een groot geheim: ze is een bloedkind, geboren tijdens de bloedmaan, en heeft daardoor bijzondere krachten. Priya leeft een zo onopvallend mogelijk leven om niet ontdekt te worden, want bloedkinderen worden gezien als monsters die moeten worden vermoord. Het is benauwend, maar ze lijkt niet aan haar lot te kunnen ontsnappen.
Als Priya op een dag de kans krijgt om een plek te bemachtigen als student in Kuwatta - het grootste militaire fort van het land - grijpt ze die met beide handen aan. Een plek in Kuwatta zou een nieuw leven voor Priya kunnen betekenen. En alles is beter dan haar leven in Disin.
Tot haar verbazing blijken haar krachten in Kuwatta als gave in plaats van als vloek te worden beschouwd. Ze ontmoet er andere bloedkinderen, allemaal met hun eigen krachten, en wordt getraind om mee te kunnen vechten in de guerillaoorlog tegen de kolonisten die Awaran al eeuwenlang in zijn greep houdt. Alleen komt Priya er al snel achter dat er zich ook een groot gevaar in het vervloekte hart van Kuwatta zélf schuilhoudt...

Trigger warning
Dit boek bevat inhoud die door lezers als schokkend ervaren kan worden, zoals: emotionele mishandeling, (kinder)moord, marteling, menselijke experimenten, verminking, racisme, discriminatie, buitensporig geweld en oorlogsgeweld.