Loading...

Hoe ik van mijn rijangst af kwam

Titia Hoogendoorn

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Theorieboeken vaar- & rijbewijs
  • ISBN: 9789463493932
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:23 augustus 2022
Aantal pagina's:136
Ebook Formaat:Adobe ePub
Betrokkenen
Hoofdauteur:Titia Hoogendoorn
Hoofdauteur:Titia Hoogendoorn
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Ja
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Ja

Samenvatting

Op 1 januari 2021 hadden er in Nederland en Belgiƫ ruim 18 miljoen mensen een rijbewijs en volgens de laatste onderzoeken heeft tot 10 procent daarvan last van rijangst, zodanig dat ze amper zelf achter het stuur zitten.
Auteur, actrice en podcastmaker Titia Hoogendoorn had hier tot voor kort ook last van, totdat ze besloot dit grondig aan te pakken. Haar stok achter de deur werden vriendinnen, haar vader, haar volgers op Instagram en haar einddoel: zelf met de auto naar de Ikea kunnen. Voor het oog van duizenden Instagram-volgers kwam ze van haar rijangst af en schreef hier een boek over.
Net zoals 'Waarom je niet zomaar moet stemmen waar je ouders op stemmen', dat Titia samen schreef met Nienke Schuitemaker, is 'Hoe ik van mijn rijangst afkwam' een grappig pamflet vol humor en zelfspot, handige lijstjes, interviews met andere rijangstigen en praktische tips om zelf je rijangst te overwinnen.