Loading...

Vrachtauto Theorie Boeken 2024 - Rijbewijs C of C1 - Theorieboeken Module 1, 2 en 3 - Vrachtwagen - VTO Vervoer & Logistiek

VTO Vervoer & Logistiek

 • Bindwijze: Spiraalgebonden
 • Taal: nl
 • Categorie: Rechten
 • ISBN: 8720254625089
Theorieboeken Vrachtwagen voor RVM1-C(1), VM2-C en VM3-C examens
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Spiraalgebonden
Oorspronkelijke releasedatum:25 augustus 2022
Aantal pagina's:601
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:VTO Vervoer & Logistiek
Hoofdauteur:VTO Vervoer & Logistiek
Vertaling
Eerste Vertaler:VTO Vervoer & Logistiek
Originele titel:Vrachtauto/Vrachtwagen beroepschauffeur Theorieboeken RVM1-C(1), VM2-C en VM3-C
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:23 cm
Product hoogte:7 cm
Product lengte:255 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:243 mm
Verpakking hoogte:71 mm
Verpakking lengte:262 mm
Verpakkingsgewicht:1527 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:23 cm
Product hoogte:7 cm
Product lengte:255 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:243 mm
Verpakking hoogte:71 mm
Verpakking lengte:262 mm
Verpakkingsgewicht:1527 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Deze vrachtauto theorie box is geschikt voor Nederland. VTO Vervoer & Logistiek is onderdeel van VekaBest. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie producten en heeft al meer dan 4 miljoen geslaagden. Wil jij sneller leren, eerder slagen? Ga dan voor deze vrachtauto theorie box. Hierin vind je de theorieboeken voor het CBR RVM1-C(1), VM2-C en VM3-C theorie examen.

* Pakket bestaat uit een serie van boeken. Geschikt voor examens in 2024.

VRACHTAUTO THEORIE BOX - MODULE 1, 2 EN 3

Je ontvangt van ons in deze theorie box een groot aantal vrachtauto theorieboeken. Deze boeken zijn op de markt gebracht door VTO Vervoer & Logistiek, de expert op het gebied van leermiddelen en lesmethodes voor iedereen die een functie in het vervoer en/of de logistiek ambieert, of die er al werkzaam is en zich verder wil ontwikkelen. Met deze box bereid jij je voor op het zakelijk gebruik van het Rijbewijs C of C1 met code 95.

Wat ontvang je van ons?

 • Vrachtauto Boek Module 1 - Geschikt voor RVM1-C(1) examen
 • Vrachtauto Boek Module 2 - Geschikt voor VM2-C examen
 • Vrachtauto Boek Module 3 - Geschikt voor VM3-C examen
 • Verkeersborden

Zoals hierboven aangegeven bestaat het behalen van het zakelijke rijbewijs C of C1 met code 95 uit meerdere theorie examens. Ook moet je een aantal praktijktoetsen en een praktijkexamen afronden. Het eerste theorie examen dat je dient te behalen is het RVM1-C of RVM1-C1 theorie examen. Dit doe je door te leren met module 1 van de vrachtauto boekenreeks.

VRACHTAUTO THEORIEBOEK - MODULE 1

Module 1 van de vrachtauto boekenreeks behandelt de examen onderwerpen: basiskennis verkeer, techniek, lading en wetgeving (administratie). Ook komen onderwerpen als kennis van maatregelen na ongevallen, veiligheidseisen, en alcohol- en medicijngebruik uitgebreid aan bod. Oftewel alle onderwerpen die getoetst worden op het CBR RVM1-C of RVM1-C1 examen!

VRACHTAUTO THEORIEBOEK - MODULE 2

In de tweede module van de vrachtauto boekenreeks ligt de nadruk op de volgende examen onderwerpen: voertuigkennis en optimaal gebruik van het voertuig, basiskennis voertuigtechniek, taak van de chauffeur bij onderhoud en storingen, elektronische en mechanische systemen, en lading en landing zekeren. Met deze module bereid jij je zorgvuldig voor op het CBR VM2-C examen.

VRACHTAUTO THEORIEBOEK - MODULE 3

In de laatste module, module 3 van de vrachtauto boekenreeks, worden de volgende examen onderwerpen behandelt: wetgeving (Arbeidstijdenwet, Arbeidstijdenbesluit en tachograaf), documenten die je vanuit wetgeving aan boord dient te hebben, veiligheid en gezondheid, en branche en bedrijf. Oftewel alle onderwerpen die getoetst worden op het CBR VM3-C theorie examen!

De boeken beschrijven dus de volledige CBR examenstof voor drie theorie examens. De theorie wordt in eenvoudige en duidelijke taal aan je uitgelegd. Daarnaast wordt de examenstof ondersteund met mooie praktijk foto's en animaties. Zo begrijp jij de theorie sneller en beter. Kortom, een ideale methode om te leren voor je vrachtauto theorie examens bij het CBR. Leer jij met ons mee?

VERKEERSBORDEN

Tot slot ontvang je van ons een boekje met de verkeersborden. Met dit boekje kun je de verkeersborden eenvoudig en snel uit je hoofd leren. Gebruik het om je kennis van de verkeersborden op te frissen. Je vindt in dit boekje naast de wettelijke omschrijving ook een toelichting. Hiermee vergroot jij je verkeersinzicht, en dus ook de kans van slagen op de CBR theorie examens.

Voordelen

 • Geschikt voor 2024
 • Eenvoudig taalgebruik
 • Echte praktijkfoto's en voorbeelden
 • Volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn
 • Al meer dan 4 miljoen geslaagden
 • Bijna 60 jaar ervaring in theorie producten

Verzending

Dit product wordt rechtstreeks vanuit het warenhuis van Bol.com verzonden. Je bent hierdoor verzekerd van supersnelle verzending en de goede service van bol.com. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan direct een bericht, we helpen je graag zo snel mogelijk.

VTO Vervoer & Logistiek, een merk van VekaBest Verkeersleermiddelen

VTO Vervoer & Logistiek is een merk van VekaBest Verkeersleermiddelen. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie leermiddelen. Het is daarmee een begrip in de theorie sector. De producten zijn niet voor niets populair onder rijschoolhouders en in de branche vervoer en logistiek. Kies daarom voor onze theorie producten ter voorbereiding op je CBR theorie examen.

VTO Vervoer & Logistiek zorgt er met haar jarenlange ervaring en haar deskundigen voor dat jij 100% de juiste CBR stof leert. De CBR examenrichtlijn wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Bij wijzigingen wordt er direct een nieuwe druk uitgebracht. Zorg ervoor dat je met een recente editie leert. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste regelgeving. Wil jij snel slagen? Ga voor onze theorie producten!