Loading...

Taxi Theorieboek 2024 - Taxi Vakbekwaamheid Theorie (TVT) - Met Examens Oefenen - VTO Vervoer & Logistiek

VTO Vervoer & Logistiek

 • Bindwijze: Boek & online toegang
 • Taal: nl
 • Categorie: Rechten
 • ISBN: 8720254625140
Taxi Theorieboek en Examens - Geschikt voor CBR Taxi Vakbekwaamheid Theorie (TVT) Beroepsexamen
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & online toegang
Oorspronkelijke releasedatum:29 augustus 2022
Aantal pagina's:248
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:VTO Vervoer & Logistiek
Hoofdauteur:VTO Vervoer & Logistiek
Vertaling
Eerste Vertaler:VTO Vervoer & Logistiek
Originele titel:Theorie Leren Taxi Vakbekwaamheid Theorie (TVT) met Examens Oefenen
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:20 cm
Product hoogte:1 cm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:189 mm
Verpakking hoogte:26 mm
Verpakking lengte:241 mm
Verpakkingsgewicht:528 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:20 cm
Product hoogte:1 cm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:189 mm
Verpakking hoogte:26 mm
Verpakking lengte:241 mm
Verpakkingsgewicht:528 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Dit taxi theorie pakket is geschikt voor Nederland. VTO Vervoer & Logistiek is onderdeel van VekaBest. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie producten en heeft al meer dan 4 miljoen geslaagden. Wil jij sneller leren, eerder slagen? Ga dan voor dit taxi theorie pakket en bereid je voor op het CBR examen taxi vakbekwaamheid theorie (TVT).

TAXI THEORIE PAKKET

Je ontvangt van ons in dit taxi theorie pakket een theorieboek en online examentraining. Dit product is op de markt gebracht door VTO Vervoer & Logistiek, de expert op het gebied van leermiddelen en lesmethodes voor iedereen die een functie in het vervoer en/of de logistiek ambieert, of die er al werkzaam is en zich verder wil ontwikkelen. Met dit theorie pakket bereid jij je voor op het CBR examen taxi vakbekwaamheid theorie (TVT).

Wat ontvang je van ons?

 • Taxi Theorieboek
 • 7 Uur Online Examentraining
 • Verkeersborden

TAXI THEORIEBOEK

Dit taxi theorieboek is op de markt gebracht door VTO Vervoer & Logistiek. De expert op het gebied van leermiddelen en lesmethodes voor iedereen die een functie in het vervoer en/of de logistiek ambieert, of die er al werkzaam is en zich verder wil ontwikkelen. Met dit taxi theorieboek bereid jij je voor op het CBR examen taxi vakbekwaamheid theorie (TVT).

Het taxi theorieboek behandelt de volgende examen onderwerpen: wet- en regelgeving die specifiek voor taxichauffeurs gelden, administratie en documenten, gewenste houding en gedrag, en communicatie met klant (bijv. in conflict situaties) en hulpdiensten. Kortom, alle onderwerpen die getoetst worden op het CBR examen taxi vakbekwaamheid theorie (TVT)!

De taxi theorie wordt in eenvoudige en duidelijke taal aan je uitgelegd. Zo is het voor iedereen goed te begrijpen. Daarnaast wordt de examenstof ondersteund met afbeeldingen die de theorie verduidelijken. Zo begrijp jij de theorie sneller en beter. Kortom, een ideale methode om te leren voor je CBR examen taxi vakbekwaamheid theorie (TVT). Leer jij met ons mee?

VERKEERSBORDEN

Ook ontvang je van ons een boekje met de verkeersborden. Met dit boekje kun je de verkeersborden eenvoudig en snel uit je hoofd leren. Gebruik het om je kennis van de verkeersborden op te frissen. Je vindt in dit boekje naast de wettelijke omschrijving ook een toelichting. Hiermee vergroot jij je verkeersinzicht, en dus ook de kans van slagen op het CBR theorie examen.

TAXI ONLINE EXAMENTRAINING

Tot slot, ontvang je in dit pakket een kaart met een Toegangscode erop. Deze code geeft je toegang tot 7 uur oefenen met theorie examens. In onze databank staan maar liefst 20 complete en representatieve taxi oefenexamens. Ga snel aan de slag. Door te oefenen kom jij er achter of je klaar bent voor het CBR examen taxi vakbekwaamheid theorie (TVT)!

Voordelen

 • Geschikt voor 2024
 • Eenvoudig taalgebruik
 • Echte praktijkfoto's en voorbeelden
 • Volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn
 • Al meer dan 4 miljoen geslaagden
 • Bijna 60 jaar ervaring in theorie producten

Verzending

Dit product wordt rechtstreeks vanuit het warenhuis van Bol.com verzonden. Je bent hierdoor verzekerd van supersnelle verzending en de goede service van bol.com. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan direct een bericht, we helpen je graag zo snel mogelijk.

VTO Vervoer & Logistiek, een merk van VekaBest Verkeersleermiddelen

VTO Vervoer & Logistiek is een merk van VekaBest Verkeersleermiddelen. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie leermiddelen. Het is daarmee een begrip in de theorie sector. De producten zijn niet voor niets populair onder rijschoolhouders en in de branche vervoer en logistiek. Kies daarom voor onze theorie producten ter voorbereiding op je CBR theorie examen.

VTO Vervoer & Logistiek zorgt er met haar jarenlange ervaring en haar deskundigen voor dat jij 100% de juiste CBR stof leert. De CBR examenrichtlijn wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Bij wijzigingen wordt er direct een nieuwe druk uitgebracht. Zorg ervoor dat je met een recente editie leert. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste regelgeving. Wil jij snel slagen? Ga voor onze theorie producten!