Loading...

Trekker Theorieboek 2024 T-Rijbewijs - Tractor Theorie Boek - VTO Vervoer & Logistiek

VTO Vervoer & Logistiek

 • Bindwijze: Paperback
 • Taal: nl
 • Categorie: Rechten
 • ISBN: 9789067994620
Tractor Theorieboek volgens de CBR examenrichtlijn - Geschikt voor Nederlands T-rijbewijs
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:12 oktober 2022
Aantal pagina's:192
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:VTO Vervoer & Logistiek
Hoofdauteur:VTO Vervoer & Logistiek
Vertaling
Eerste Vertaler:VTO Vervoer & Logistiek
Originele titel:T-Rijbewijs halen? Landbouwtrekker, de theorie. Trekkerchauffeur
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2023-2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:2 cm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:174 mm
Verpakking hoogte:11 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:389 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2023-2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:2 cm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:174 mm
Verpakking hoogte:11 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:389 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Dit trekker theorieboek is geschikt voor Nederland. VTO Vervoer & Logistiek is onderdeel van VekaBest. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie producten en heeft al meer dan 4 miljoen geslaagden. Wil jij sneller leren, eerder slagen? Zoek dan niet verder, maar ga voor dit trekker theorieboek en bereid je voor op het CBR trekker theorie examen in 2024. Dit theorieboek is niet voor niets verkozen tot het beste trekker theorieboek van 2024 door Rijschoolspecialist.

TREKKER THEORIEBOEK

Dit trekker theorieboek is op de markt gebracht door VTO Vervoer & Logistiek. De expert op het gebied van leermiddelen en lesmethodes voor iedereen die een functie in het vervoer en/of de logistiek ambieert, of die er al werkzaam is en zich verder wil ontwikkelen. Met dit trekker theorieboek bereid jij je voor op het CBR trekker theorie examen, oftewel het T-rijbewijs.

Het trekker theorieboek behandelt de volgende examen onderwerpen: veilige verkeersdeelname, verkeersregels op de openbare weg, voorrang en voor laten gaan, en verkeerstekens en aanwijzingen. Maar denk ook aan voertuigeisen, verkeerswetgeving, milieuaspecten, veiligheid en veilig lading vervoeren. Kortom, alle onderwerpen die getoetst worden op het CBR trekker theorie examen!

De trekker theorie wordt in eenvoudige en duidelijke taal aan je uitgelegd. Zo is het voor iedereen goed te begrijpen. Daarnaast wordt de examenstof ondersteund met afbeeldingen die de theorie verduidelijken. Zo begrijp jij de theorie sneller en beter. Kortom, een ideale methode om te leren voor je CBR trekker theorie examen. Leer jij met ons mee?

Ook op zoek naar een trekker praktijkboek?

Wil jij je ook graag goed voorbereiden op je praktijklessen en het CBR praktijk examen? Neem dan eens een kijkje bij ons trekker praktijkboek (ISBN: 9789067994187). Met dit praktijkboek bereid jij je stap voor stap voor op het leren rijden in de praktijk. In dit boek wordt de Trekker Rijopleiding Op Maat (TROM) methodiek gevolgd. Deze methodiek is zeer populair onder rijschoolhouders en wordt erkend door het CBR. Kies voor een goede voorbereiding en slaag voor je CBR trekker praktijk examen!

Voordelen

 • Geschikt voor 2024
 • Eenvoudig taalgebruik
 • Echte praktijkfoto's en voorbeelden
 • Volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn
 • Al meer dan 4 miljoen geslaagden
 • Bijna 60 jaar ervaring in theorie producten
 • Meest populair onder rijschoolhouders
 • Verkozen tot het beste trekker theorieboek 2024 door Rijschoolspecialist

Verzending

Dit product wordt rechtstreeks vanuit het warenhuis van Bol.com verzonden. Je bent hierdoor verzekerd van supersnelle verzending en de goede service van bol.com. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan direct een bericht, we helpen je graag zo snel mogelijk.

VTO Vervoer & Logistiek, een merk van VekaBest Verkeersleermiddelen

VTO Vervoer & Logistiek is een merk van VekaBest Verkeersleermiddelen. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie leermiddelen. Het is daarmee een begrip in de theorie sector. De producten zijn niet voor niets populair onder rijschoolhouders en in de branche vervoer en logistiek. Kies daarom voor onze theorie producten ter voorbereiding op je CBR theorie examen.

VTO Vervoer & Logistiek zorgt er met haar jarenlange ervaring en haar deskundigen voor dat jij 100% de juiste CBR stof leert. De CBR examenrichtlijn wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Bij wijzigingen wordt er direct een nieuwe druk uitgebracht. Zorg ervoor dat je met een recente editie leert. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste regelgeving. Wil jij snel slagen? Ga voor onze theorie producten!