Loading...

Auto Theorieboek 2023 en 2024 Rijbewijs B - CBR Theorie Boek - VekaBest

VekaBest

 • Bindwijze: Paperback
 • Taal: nl
 • Categorie: Onderwijs & Didactiek
 • ISBN: 9789067994576
 • Review:
Verkozen tot het beste auto theorieboek van 2023 door Rijschoolspecialist - Geschikt voor het Nederlands autorijbewijs
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:18 november 2022
Aantal pagina's:255
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:VekaBest
Hoofdauteur:VekaBest
Vertaling
Eerste Vertaler:Auto theorieboek
Originele titel:Auto Theorieboek 2023 met 1 Maand Onbeperkt Oefenen
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2023-2024
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:426 g
Product breedte:17 cm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:170 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:241 mm
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2023-2024
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:426 g
Product breedte:17 cm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:170 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:241 mm
eWaste:Nee

Samenvatting

Wil jij sneller leren, eerder slagen? Ga dan voor dit auto theorieboek van 2023. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie producten en heeft al meer dan 4 miljoen geslaagden. Met deze producten zit het dus 100% goed. Dit theorieboek is door Rijschoolspecialist verkozen tot het beste auto theorieboek van 2023.

Bekijk in onze productfamilie ook onze nieuwe aanbieding van het auto theorieboek + 1 uur examens oefenen voor slechts € 28,50. Of zoek op de volgende ISBN: 9789067994514.

* Dit is het nieuwste boek en geschikt voor examens in 2023 en 2024.

AUTO THEORIEBOEK 2023 / 2024 - VEKABEST

Dit auto theorieboek van VekaBest is het allernieuwste theorieboek. Het beschrijft de volledige CBR examenstof, en bevat alles wat jij nodig hebt om te slagen. Dit boek is het meest populair onder rijschoolhouders in Nederland. Het is niet voor niets door Rijschoolspecialist verkozen tot het beste auto theorieboek van 2023.

De examenstof is verdeeld over 14 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk bespreekt een eigen CBR examenonderwerp. Zo leer je in het ene hoofdstuk over het gedrag bij kruispunten, en in weer een ander hoofdstuk over snelheid en afstand houden. Alle CBR examenonderwerpen komen uitgebreid aan bod.

Dit auto theorieboek 2023 is een echte aanrader. Het boek is namelijk op een leuke en eenvoudige manier geschreven. Je vindt er dus geen moeilijke woorden in terug. Daarnaast bevat het vele afbeeldingen en praktijkvoorbeelden. Dit maakt dit theorieboek leuk om door te nemen. Je zult het snel uitlezen!

Een boek met foto's en voorbeelden uit de praktijk!

Dit beste auto theorieboek 2023 bevat in tegenstelling tot vele andere boeken naast animaties ook nog echte foto's en voorbeelden uit de praktijk. Ieder jaar gaat onze crew de weg op om recente praktijkfoto's en voorbeelden vast te leggen. Zo begrijp jij de theorie sneller en beter, en kun je het ook goed onthouden.

Beste Auto Theorieboek van 2023

Rijschoolspecialist heeft dit theorieboek verkozen tot het beste auto theorieboek van 2023. Zij schrijven het volgende: "De informatie is up-to-date, er is voldoende beeldmateriaal gebruikt en de schrijfstijl is eenvoudig. Zo blijft de informatie goed hangen en leer je makkelijker. De prijs van dit theorieboek is scherp."

Ook op zoek naar een auto praktijkboek?

Wil jij naast het theorieboek ook graag een boek voor je praktijklessen en CBR praktijkexamen? Neem dan een kijkje bij ons praktijkboek (ISBN: 9789067994002). Met dit boek bereid jij je stap voor stap voor op het leren autorijden in de praktijk. In dit boek wordt de Rijopleiding in Stappen (RIS) methodiek gevolgd.

Voordelen

 • Editie 2023
 • Eenvoudig taalgebruik
 • Echte praktijkfoto's en voorbeelden
 • Volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn
 • Al meer dan 4 miljoen geslaagden
 • Bijna 60 jaar ervaring in theorie producten
 • Meest populair onder rijschoolhouders
 • Verkozen tot het beste auto theorieboek 2023 door Rijschoolspecialist

Verzending

Dit beste auto theorieboek van 2023 wordt rechtstreeks vanuit het warenhuis van Bol.com verzonden. Je bent hierdoor verzekerd van supersnelle verzending en de goede service van bol.com. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan direct een bericht, we helpen je graag zo snel mogelijk.

VekaBest Verkeersleermiddelen

Dit auto theorieboek is uitgegeven door VekaBest. Zij ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie producten, en is een begrip in de theorie markt. De producten zijn zeer populair onder rijschoolhouders. Rijschoolspecialist heeft dit theorieboek van VekaBest niet voor niets verkozen tot het beste auto theorieboek van 2023.

VekaBest zorgt er met haar jarenlange ervaring en haar verkeersdeskundigen voor dat jij 100% de juiste CBR examenstof leert. Bij wijzigingen wordt er direct een nieuwe druk uitgebracht. Het is dan ook belangrijk dat je met een recente editie leert. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste regelgeving.