Loading...

Motor Theorieboek 2023-2024 - Rijbewijs A - CBR Theorie Boek - VekaBest

VekaBest

 • Bindwijze: Paperback
 • Taal: nl
 • Categorie: Onderwijs & Didactiek
 • ISBN: 9789067994606
Verkozen tot het beste motor theorieboek van 2024 door Rijschoolspecialist - Geschikt voor Nederlands motorrijbewijs
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:18 november 2022
Aantal pagina's:319
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:VekaBest
Hoofdauteur:VekaBest
Vertaling
Eerste Vertaler:Motor Theorieboek 2024
Originele titel:Motor Theorie Pakket 2024-2025
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2023-2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:14 cm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:178 mm
Verpakking hoogte:14 mm
Verpakking lengte:244 mm
Verpakkingsgewicht:619 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2023-2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:14 cm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:178 mm
Verpakking hoogte:14 mm
Verpakking lengte:244 mm
Verpakkingsgewicht:619 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Wil jij snel slagen voor je CBR motor theorie examen? Ga dan voor dit motor theorieboek van VekaBest. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie producten en heeft al meer dan 4 miljoen geslaagden. Rijschoolspecialist heeft dit theorieboek niet voor niets verkozen tot het beste motor theorieboek van 2024.

* Dit boek is geschikt voor examens in 2024.

MOTOR THEORIEBOEK 2023-2024 - VEKABEST

Dit motor theorieboek van VekaBest is het allernieuwste theorieboek. Het is volgens de CBR examenrichtlijn opgesteld, en beschrijft de volledige examenstof. Dit boek is het meest populair onder rijschoolhouders, en bevat alles wat jij nodig hebt om te slagen. Het is niet voor niets verkozen tot het beste motor theorieboek van 2024.

De examenstof wordt in 14 hoofstukken besproken. Ieder hoofdstuk behandelt een eigen CBR examen onderwerp. Zo leer je in het ene hoofdstuk over het gedrag bij kruispunten en de voorrangsregels. In weer een ander hoofdstuk leer je meer over het motorrijden in moeilijke omstandigheden, zoals in regen en wind.

Wij raden je dit motor theorieboek aan vanwege het eenvoudige taalgebruik en de vele afbeeldingen. Dar waar mogelijk wordt de examenstof ondersteund met foto's en praktijkvoorbeelden. Dit maakt het theorieboek enerzijds leuk om door te nemen, maar zorgt er anderzijds ook voor dat jij de theorie sneller begrijpt.

Een boek met foto's en voorbeelden uit de praktijk!

Dit motor theorieboek bevat naast animaties ook echte foto's en voorbeelden uit de praktijk. Ieder jaar gaat onze crew de weg op om recente praktijkfoto's en voorbeelden vast te leggen. Wij zijn van mening dat dit het begrip van de theorie vergroot. Als je iets begrijpt.... dan kun je het ook goed onthouden.

Beste Motor Theorieboek van 2024

Rijschoolspecialist heeft dit theorieboek verkozen tot het beste motor theorieboek van 2024. Zij schrijven het volgende: "De informatie is up-to-date, er is voldoende beeldmateriaal gebruikt en de schrijfstijl is eenvoudig. Zo blijft de informatie goed hangen en leer je makkelijker. De prijs van dit theorieboek is scherp."

Voordelen

 • Editie 2023
 • Eenvoudig taalgebruik
 • Mooi praktijkfoto's en voorbeelden
 • Volgens de nieuwste CBR examenrichtlijn
 • Al meer dan 4 miljoen geslaagden
 • Bijna 60 jaar ervaring in theorie producten
 • Meest populair onder rijschoolhouders
 • Verkozen tot het beste motor theorieboek van 2024 door Rijschoolspecialist

Verzending

Dit beste motor theorieboek van 2024 wordt rechtstreeks vanuit het magazijn van Bol.com verzonden. Zo ben jij verzekerd van de supersnelle verzending en de goede service van bol.com. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan een bericht, we helpen je graag snel verder. Wij bieden jou graag de beste service.

VekaBest Verkeersleermiddelen

VekaBest is al bijna 60 jaar actief in de theorie markt. De producten zijn al jarenlang het meest populair onder rijschoolhouders. Rijschoolspecialist heeft dit theorieboek niet voor niets uitgeroepen tot het beste motor theorieboek van 2024. Rijschoolhouders willen ook graag dat jij in één keer slaagt voor je theorie examen.

VekaBest zorgt er met haar verkeersdeskundigen voor dat jij 100% de juiste examen stof leert. De CBR examenrichtlijn wordt goed in de gaten gehouden. Bij wijzigingen wordt er direct een nieuwe druk uitgebracht. Wil jij snel en eenvoudig slagen? Ga dan voor dit allernieuwste motor theorieboek 2023 van VekaBest!