Loading...

Motor Theorieboek 2024 - Rijbewijs A - CBR Motor Theorie Leren - Zorgeloos Studeren

VekaBest

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 9789067994613
Allernieuwste Motor Theorieboek volgens de CBR examenrichtlijn van 2024 - Om te slagen voor het Nederlands motorrijbewijs
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:18 november 2023
Aantal pagina's:319
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:VekaBest
Hoofdauteur:VekaBest
Vertaling
Eerste Vertaler:Motor Theorieboek 2024
Originele titel:Motor Theorie Pakket 2024
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2023-2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:11 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:171 mm
Verpakking hoogte:14 mm
Verpakking lengte:243 mm
Verpakkingsgewicht:607 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2023-2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:11 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:171 mm
Verpakking hoogte:14 mm
Verpakking lengte:243 mm
Verpakkingsgewicht:607 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Snel slagen voor je CBR motor theorie examen? Ga dan voor dit motor theorieboek 2024 van Zorgeloos Studeren. Dit boek is in samenwerking met VekaBest tot stand gekomen. Met meer dan 50 jaar ervaring en ruim 4 miljoen geslaagden, zit het met deze leermethode 100% goed.

* Dit is het nieuwste boek en geschikt voor examens in 2024.

MOTOR THEORIEBOEK 2024 - ZORGELOOS STUDEREN

Met dit motor theorieboek wordt slagen voor je CBR motor theorie examen in 2024 een fluitje van een cent. Geen moeilijke woorden of saaie langdradige teksten, maar hip taalgebruik ondersteund met mooie foto's en praktijkvoorbeelden die de examenstof verhelderen. Zo ben jij snel klaar voor het CBR motor theorie examen!

Dit motor theorieboek beschrijft de volledige examenstof in 14 hoofdstukken. Zo leer je welk gedrag van je verwacht wordt op wegen, bij kruispunten en rotondes. Ook leer je meer over het rijden onder moeilijke omstandigheden. Te denken valt aan het rijden in regen en wind, maar ook op besneeuwd of glad wegdek.

Met dit motor theorieboek van 2024 ga jij 100% goed voorbereid naar het CBR motor theorie examen. Je komt niet voor onverwachte verrassingen te staan, en hebt een zeer goede kans van slagen op het CBR motor theorie examen. Start daarom vandaag nog met leren, en behaal je theorie zo snel mogelijk!

Voordelen

  • Editie 2023 (geschikt voor examens in 2024)
  • Simpel taalgebruik
  • Duidelijke foto's en praktijkvoorbeelden
  • Voldoet aan de nieuwste CBR examenrichtlijn
  • Al meer dan 4 miljoen geslaagden gingen jou voor
  • Meer dan 50 jaar ervaring in theorie producten

Verzending

Dit motor theorieboek 2024 wordt rechtstreeks vanuit het warenhuis van Bol.com verzonden. Hierdoor kun jij gebruik maken van een supersnelle levering en de beste service van bol.com. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan even een berichtje. We zullen dan direct kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Zorgeloos Studeren

Zorgeloos Studeren helpt jou 'zorgeloos' slagen voor je theorie examen. Zo zijn wij de bedenker van de motor theorie samenvatting, en het superhandige boekje met verkeersborden. Wij maken het leren voor jou graag makkelijker. Samen met VekaBest hebben wij onze volledige motor productreeks kunnen introduceren.

Wil jij dus eenvoudig en snel slagen voor je CBR motor theorie examen? Ga dan voor dit motor theorieboek van 2024, of kies uit één van onze complete theorie pakketten. Je vindt ze in de productfamilie. Onze producten zijn altijd volledig en up-to-date met de meest recente CBR examenrichtlijn. Leer jij met ons mee?