Loading...

Scooter Theorieboek Rijbewijs AM 2024 met Scooter Theorie Samenvatting - Bromfiets en Brommer - Zorgeloos Studeren

VekaBest

 • Bindwijze: Boek & Overig item
 • Taal: nl
 • Categorie: Onderwijs & Didactiek
 • ISBN: 8720254625300
Scooter Theorieboek met Samenvatting volgens de CBR examenrichtlijn van 2024 - Geschikt voor Nederlands scooterrijbewijs
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & Overig item
Oorspronkelijke releasedatum:07 december 2023
Aantal pagina's:278
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:VekaBest
Hoofdauteur:VekaBest
Vertaling
Eerste Vertaler:Scooter Theorieboek 2024
Originele titel:Scooter Theorie Pakket 2024
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2023-2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:174 mm
Verpakking hoogte:14 mm
Verpakking lengte:238 mm
Verpakkingsgewicht:555 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2023-2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:174 mm
Verpakking hoogte:14 mm
Verpakking lengte:238 mm
Verpakkingsgewicht:555 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Wil jij graag snel leren? Ga dan voor dit scooter theorie pakket. Je ontvangt de allernieuwste editie van het scooter theorieboek. Ook ontvang je een superhandige scooter theorie samenvatting. Hiermee kun jij de examenstof snel en eenvoudig uit je hoofd leren en ga jij goed voorbereid naar het examen!

Geschikt voor scooter, bromfiets, brommer, brommobiel en speed pedelec.

* Dit pakket is geschikt voor examens in 2024.

SCOOTER THEORIEBOEK MET SAMENVATTING

Je ontvangt van ons de allernieuwste editie van het scooter theorieboek samen met een superhandige scooter theorie samenvatting. Neem de theorie door met het boek, en leer vervolgens alle belangrijke punten uit je hoofd met de samenvatting. Zo ga jij goed voorbereid naar het CBR scooter theorie examen in 2024!

Wat ontvang je van ons?

 • Scooter Theorieboek editie 2023
 • Scooter Theorie samenvatting
 • Geschikt voor examens in 2024

* Het Officiƫle CBR theorie-examplan scooter en de Rijprocedure Rijbewijs AM zijn gratis te downloaden op de website van het CBR.

Leer de examenstof met het Scooter Theorieboek 2024

Met dit scooter theorieboek 2024 wordt slagen voor je CBR theorie examen een fluitje van een cent. Je vindt in dit boek geen moeilijke woorden of langdradige teksten. De examenstof wordt je in duidelijke taal en ondersteund met mooie afbeeldingen en duidelijke praktijkvoorbeelden uitgelegd. Zo kom jij het boek wel door!

Dit theorieboek volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn van 2024. Je leert dus 100% de juiste examenstof. Zo leer je in het ene hoofdstuk meer over het gedrag bij kruispunten, rotondes of in woonerven. In weer een ander hoofdstuk gaan we juist dieper in op de maximumsnelheden binnen en buiten de bebouwde kom.

In dit scooter theorieboek 2024 komen alle CBR examenonderwerpen uitgebreid aan bod. Je komt dan ook niet voor onverwachte verrassingen op het examen te staan. Met dit boek heb jij een goede kans van slagen op het CBR scooter theorie examen. Leer jij met ons mee? Haal zo snel mogelijk je theorie!

Herhaal de examenstof met onze Samenvatting

Naast het scooter theorieboek 2024 ontvang je ook een superhandige scooter theorie samenvatting. Met deze samenvatting wordt het leren van de examenstof een stuk eenvoudiger. Alle belangrijke punten uit het theorieboek staan er nogmaals kort en bondig in opgesomd. Zo kun jij dit snel en eenvoudig uit je hoofd leren.

De scooter theorie samenvatting bestaat uit 32 pagina's. Neem hem kort voor je geplande CBR scooter theorie examen nog snel even door. Zo weet jij zeker dat je alle details goed in je hoofd hebt zitten, en ga je goed voorbereid naar het CBR scooter theorie examen. Zo slaag jij toch ook?

Voordelen

 • Eenvoudig taalgebruik
 • Echte foto's en praktijkvoorbeelden
 • Superhandige scooter theorie samenvatting
 • Voldoet aan de nieuwste CBR exameneisen van 2024
 • Al meer dan 4 miljoen geslaagden, en ruim 50 jaar ervaring

Verzending

Dit scooter theorieboek 2024 met samenvatting wordt vanuit het warenhuis van Bol.com aan jou toegezonden. Je kunt dus profiteren van een supersnelle levering en de goede service van bol.com. Heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice van bol.com. Zij helpen je graag zo snel mogelijk.

Zorgeloos Studeren

Zorgeloos Studeren maakt het leren voor jou graag eenvoudig. Om deze reden heeft zij een aantal producten geĆÆntroduceerd, waaronder de scooter theorie samenvatting en de verkeersborden. Hiermee kun jij de theorie makkelijker leren. Samen met VekaBest is een complete scooter theorieboeken serie ontwikkeld.

Alle producten van Zorgeloos Studeren zijn volledig en up to date. Je leert dus 100% de juiste stof. De CBR examenrichtlijn wordt continu in de gaten gehouden. Bij wijzigingen wordt het materiaal direct aangepast en wordt er een nieuwe druk uitgebracht. Zo weet jij zeker dat je de juiste examenstof leert. Leer jij met ons mee?