Loading...

Nooit meer bang voor angst

Sheryl Paul

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • ISBN: 9789020220391
  • Review:
De verborgen wijsheid van spanning, stress, zorgen en onzekerheid
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:17 mei 2023
Aantal pagina's:272
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Sheryl Paul
Hoofdauteur:Sheryl Paul
Overige kenmerken
Editie:1
Gewicht:379 g
Product breedte:145 mm
Product hoogte:22 mm
Product lengte:220 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:145 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:220 mm
Overige kenmerken
Editie:1
Gewicht:379 g
Product breedte:145 mm
Product hoogte:22 mm
Product lengte:220 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:145 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:220 mm

Samenvatting

Sheryl Paul laat zien dat angst zowel de wond als de boodschapper als het geschenk is. Ontdek de verborgen wijsheid van spanning, stress, zorgen en onzekerheid.

Wist je dat er een verborgen wijsheid schuilt achter jouw angst, zorgen, stress en spanning? Angst is een emotie die we allemaal kennen, en een bepalende factor in het leven van veel mensen. We hebben ook veel te verliezen, er zijn veranderingen die we het hoofd moeten bieden, zaken waar we ons zorgen over kunnen maken, en de onrust om ons heen maakt het er vaak niet gemakkelijker op.

Sheryl Paul noemt angst โ€˜de wond van deze tijdโ€™. Het openbaart zich als chronisch gepieker, paniekaanvallen, obsessies, dwangneurosen, in de vorm van slapeloosheid of lichamelijke klachten. Vaak zijn we eenzaam met onze angst, omdat we bang zijn om erover te praten. Hoe kunnen we hier op een goede manier mee omgaan? Sheryl Paul neemt je in dit boek mee naar de bron van je angsten. Ze laat zien dat je belangrijke informatie mist wanneer je je angst ziet als onvermogen en als iets wat kapot aan je is. Angst is namelijk ook een bijzondere poort naar wijsheid, een boodschap van ons onderbewuste, een uitnodiging om te transformeren en te ontwaken. Diepgaande inzichten, verhelderende voorbeelden en praktische oefeningen helpen je om de diepere lagen van je angst te ontcijferen en te helen. Dit boek geeft je alle inzichten om niet langer bang te zijn voor angst.

Eerder bekend als 'De verborgen wijsheid van spanning, stress, zorgen en onzekerheid'.