Loading...

Scooter Theorieboek 2024 met Samenvatting en Apps - Rijbewijs AM (Bromfiets en Brommer) - Lens Media

Lens Verkeersleermiddelen

 • Bindwijze: Voordeeleditie
 • Taal: nl
 • Categorie: Onderwijs & Didactiek
 • ISBN: 8720726063265
Beste Scooter Theorieboek in 2024 verkozen door de theoriedocenten van Nationaal Theoriecentrum.
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Voordeeleditie
Oorspronkelijke releasedatum:30 december 2023
Aantal pagina's:189
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Lens Verkeersleermiddelen
Hoofdauteur:Lens Verkeersleermiddelen
Vertaling
Eerste Vertaler:Bromfiets Theorieboek
Originele titel:Scooter Theorieboek 2024
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Scooter Theorieboek 2024 voor Rijbewijs AM (Brommer en Bromfiets) met Samenvatting + Mobiele Apps 2024
Extra groot lettertype:Ja
Product breedte:220 cm
Product hoogte:25 cm
Product lengte:310 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:220 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:310 mm
Verpakkingsgewicht:200 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Scooter Theorieboek 2024 voor Rijbewijs AM (Brommer en Bromfiets) met Samenvatting + Mobiele Apps 2024
Extra groot lettertype:Ja
Product breedte:220 cm
Product hoogte:25 cm
Product lengte:310 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:220 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:310 mm
Verpakkingsgewicht:200 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Dit Scooter Theorieboek leest als een trein, bevat heldere 3d-illustraties en is samengesteld volgens de meest recente CBR-richtlijnen (voor het CBR theorie-examen AM na 1 juli 2023). Daarnaast krijg je een samenvatting en twee handige theorie apps. In het boek staat álles wat je moet weten om te kunnen slagen. De samenvatting is een fijn leerhulpmiddel en met de apps kun je de verkeersborden en voorrangsregels nog eens extra goed oefenen.

Inhoud pakket

 • Beste Scooter Theorieboek 2024 (189 pagina's)
 • Samenvatting
 • Mobiele apps (voorrang oefenen + verkeersborden overzicht)
 • Officiele CBR Rijprocedure AM
 • Officiele CBR Examenplan

Scooter Theorieboek 2024 (Brommer / Bromfiets)

Dit Scooter Theorieboek telt maar 189 pagina's. Een stuk minder dan andere aanbieders. Toch bevat het alles wat je nodig hebt om te slagen voor je CBR theorie-examen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan toch!

Nieuw theorie-examen vanaf 1 juli 2023:
Vanaf 1 juli 2023 is het CBR Scooter theorie-examen AM opnieuw vormgegeven. Dit boek is ontwikkeld voor iedereen die na 1 juli 2023 theorie-examen doet en volgt deze nieuwste indeling van 8 onderwerpen.

Eenvoudig uit te bereiden met online examens:
Wil je weten of je de leerstof goed genoeg kent? Het scooter theorieboek is eenvoudig uit te bereiden met een licentie voor examens te oefenen. Deze licentie geeft je toegang tot wel 3250 oefenvragen en 50 online oefenexamens. Als je een fout antwoord geeft wordt er bij deze examens uitgelegd waarom het niet klopt. Hierdoor kun je heel effectief leren. Het is aan te raden eerst de verkeerstheorie door te nemen en dan pas de oefenvragen te maken.

Samenvatting Scooter Theorieboek

Als je het theorieboek helemaal hebt doorgenomen is het handig de samenvatting erbij te pakken. Hierin staat de allerbelangrijkste scootertheorie beknopt weergegeven. Zo kun je alles nog even op je gemakje doornemen en de puntjes op de i zetten. De samenvatting is kleiner dan het theorieboek en kun je zodoende gemakkelijk overal mee naartoe nemen: de trein, de bus, de wachtruimte bij de tandarts, enzovoort. Als je toch zit te wachten kun je net zo goed je scootertheorie nog even doornemen, toch?

Mobile apps

Verkeersborden
Naast het theorieboek en de samenvatting krijg je 2 apps: borden en voorrang. De verkeersbordenapp bevat alle verkeersborden. Verkeersborden lijken veel op elkaar en het zijn er heel veel (meer dan 1.000!), dus is het verstandig hier extra aandacht aan te besteden. In de app staan de borden onderverdeeld in overzichtelijke categorieën, waaronder: snelheid, voorrang, rijrichting, parkeren en stilstaan, overige geboden, verkeersregels, bebouwde kom, enzovoort. Je kunt deze app installeren op je iPhone, iPad of Androidtoestel.

Voorrangapp

Met de voorrangapp leer je precies hoe voorrang geven werkt. Wie geef je eerst voorrang? Wanneer krijg jijzelf voorrang? Je oefent de voorrangsregels aan de hand van kruispunten. Op deze kruispunten staan verkeersdeelnemers en jij geeft aan in welke volgorde zij verder mogen. De wijze waarop je de voorrangsregels leert komt volledig overeen met de sleepvragen in het CBR-theorie-examen. Je kunt deze app installeren op je iPhone, iPad of Androidtoestel.

Over Lens Media

Dit theoriepakket voor de scooter wordt uitgegeven door Lens Media. De uitgeverij is al jaren marktleider. Voorheen werden de leerproducten alleen aan rijscholen verkocht. Sinds 2022 zijn de producten ook direct voor leerlingen beschikbaar. Met de verkeersleermiddelen van Lens Media kun je op de manier oefenen die bij jou past. Lens houdt bijvoorbeeld ook rekening met mensen die dyslexie hebben of kleurenblind zijn. Iedereen verdient het om zijn scooterrijbewijs te halen!

Als je al deze verkeersleermiddelen ten volle benut, ben je niet alleen goed voorbereid op je examen, de leerstof blijft ook goed beklijven en heeft een langdurig effect. Zo ga je straks uiterst veilig de weg op!

Voordelen

 • Verkozen tot het Beste Scooter Theorieboek in 2024 door Nationaal Theoriecentrum
 • Meest populair onder rijschoolhouders
 • Eenvoudig taalgebruik
 • Heldere 3D animaties
 • Volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn (na 1 juli 2023)