Loading...

Scooter Theorieboek 2024 met Samenvatting en (20 uur) 3250 Online Oefenvragen & 50 Examens + Mobiele Apps + CBR informatie - Bromfiets Brommer Theorie Leren Rijbewijs AM - Lens Media

Lens Verkeersleermiddelen

 • Bindwijze: Boek & Overig item
 • Taal: nl
 • Categorie: Onderwijs & Didactiek
 • ISBN: 8720726063272
Verkozen tot Beste Scooter Theorieboek in 2024 door het Nationaal Theoriecentrum
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & Overig item
Oorspronkelijke releasedatum:09 december 2023
Aantal pagina's:178
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Lens Verkeersleermiddelen
Hoofdauteur:Lens Verkeersleermiddelen
Vertaling
Eerste Vertaler:Scooter Theorieboek 2024 Brommer Bromfiets
Originele titel:ScooterTheorieboek 2032 met Samenvatting en Online Theorie Leren + Mobiele Apps + CBR 2023
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Scooter theorie-examen 2024 - Rijbewijs AM - AM4 en AM2
Product breedte:240 cm
Product hoogte:5 cm
Product lengte:165 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:165 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:200 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Scooter theorie-examen 2024 - Rijbewijs AM - AM4 en AM2
Product breedte:240 cm
Product hoogte:5 cm
Product lengte:165 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:165 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:200 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Scooter Theorieboek 2024 - Compleet Pakket - Voor het nieuwe theorie-examen na 1 juli 2023.
Haal eenvoudig je scooter theorie-examen AM met dit uitgebreide studiepakket van Lens Media.

Inhoud pakket:

 1. Scooter Theorieboek 2024
 2. 3250 online oefenvragen
 3. 50 scooter theorie-examens
 4. Samenvatting
 5. Mobiele Apps (voorrang situaties oefenen + overzicht verkeersborden)
 6. Officiële CBR Examenplan
 7. OfficiëleRijprocedure AM

Over Lens Media

Lens Media is marktleider en dé specialist op het gebied van het scooter theorie-examen. Alle leermiddelen voldoen aan de meest recente richtlijnen van het CBR en zijn voor iedereen toegankelijk. Lens Media gaat voor de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Sinds 2021 verkoopt de uitgeverij niet alleen aan rijscholen, maar ook aan leerlingen zelf.

Scooter Theorieboek 2024

Het theorieboek voor de scooter is eenvoudig leesbaar. De zinnen zijn kort en er worden geen moeilijke woorden gebruikt. Daarom is dit theorieboek voor iedereen toegankelijk. Alle begrippen worden helder uitgelegd. De theorie wordt ondersteund door duidelijke illustraties en handige schema’s. Het boek bestaat uit 25 hoofdstukken, net zoals het CBR officieel voorschrijft. Je leert onder andere alles over gevaarherkenning, wetgeving, verkeerstekens, voorsorteren, verlichting en de ADAS (elektronische rijhulpsystemen). Alle kennis die het CBR verplicht heeft gesteld staat erin!

Samenvatting: Theorie in ’t kort

In de samenvatting staat de allerbelangrijkste theorie overzichtelijk op een rijtje. Zo kun je alle leerstof nog eens rustig doornemen. De samenvatting is zeer compact. Je kunt deze overal mee naartoe nemen. Ideaal!

3250 Oefenvragen en 50 theorie Examens

In dit pakket zit een licentiecode waarmee je toegang krijgt tot het beste theorie leer-en oefenplatform van Nederland. Met dagelijkse updates weet je zeker dat je geen verrassingen krijgt op het officiele CBR theorie-examen. Alle vragen die je kunt krijgen, staan ook in dit platform. Totaal staan er 3250 oefenvragen en 50 examens tot je beschikking.

Als je het prettig vindt kun je de vragen laten voorlezen. Ook kun je instellen dat je extra tijd nodig hebt, als dat ook voor je officiële theorie-examen geldt. Heb je last van kleurenblindheid? Dan kun je de kleuren aanpassen. Heb je dyslexie? Pas dan de grootte van de letters aan, dan wordt het lezen gemakkelijker.

Wat is het verschil tussen oefenvragen en examens?
Je begint met leren via 3250 oefenvragen. Na het beantwoorden van een vraag krijg je direct het antwoord. Hierbij staat een uitgebreide uitleg waarom dit het goed antwoord is. Zo leer je dus. Bij een examen krijg je niet direct het antwoord, maar zie je aan het eind of je geslaagd bent, of niet. Ook hier staat er een uitleg bij elke vraag.

Oefenvragen gebruik je om te leren, examens om jezelf te toetsen of je alles weet.

Licentie:
De licentie geeft onbeperkt toegang tot 3250 oefenvragen en 50 examens. Je krijgt bij de eerste keer inloggen de keuze of je een maand onbeperkt toegang wilt, of 20 uur toegang verspreid over 2 jaar. In beide gevallen kan je de examens zo vaak maken als je maar wilt.

Verkeersbordenapp

Er zijn meer dan 1.000 verkeersborden en velen lijken op elkaar! Maak daarom gebruik van de bordenapp. Hierin staan alle verkeersborden overzichtelijk gecategoriseerd. Dit schept orde, waardoor jij gemakkelijker kunt leren. Deze app is beschikbaar voor Android en kun je ook gebruiken voor je iPhone en iPad.

Voorrangapp

Wie heeft er voorrang? En wanneer mag jijzelf verder? Deze vragen kun jij prima beantwoorden als je deze voorrangapp gebruikt. In de app zie je willekeurige kruispunten met verkeersdeelnemers. Jij geeft aan in welke volgorde ze verder mogen. Deze oefeningen zijn vergelijkbaar met de sleepvragen op het CBR-theorie-examen. Hoe vaker je de app erbij pakt, hoe beter je erin wordt! Deze app is beschikbaar voor Android en kun je ook gebruiken voor je iPhone en iPad.

Examen boekje CBR - Je rijbewijs halen

Wil je extra goed voorbereid zijn op het CBR-praktijkexamen? Neem dan het CBR-examenboekje door. Hierin staat precies omschreven wat je van het praktijkexamen voor de scooter kunt verwachten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het rijexamen en houd je je zenuwen goed onder controle.

TheorieTotaal Kwaliteit en Service

Bij dit product zit de kwaliteit-en servicegarantie van TheorieTotaal. Je ontvangt hierdoor:

 1. Verkozen tot het Beste Scooter Theorieboek in 2024 door het Nationaal Theoriecentrum
 2. Past door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn
 3. Bezorging ook op zaterdag en maandag
 4. Support van onze theorie afdeling via WhatsApp