Loading...

Motor Theorieboek Rijbewijs A 2023-2024 met 1 Maand Onbeperkt Theorie Oefenen - VekaBest

VekaBest

 • Bindwijze: Voordeeleditie
 • Taal: nl
 • Categorie: Rechten
 • ISBN: 8720964600130
Alles wat jij moet weten voor het CBR motor theorie examen - 1600 Oefenvragen en 10 Examens - 1 Maand Onbeperkt Oefenen - Verkozen tot beste motor theorieboek van 2023 door Rijschoolspecialist
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Voordeeleditie
Oorspronkelijke releasedatum:16 juni 2023
Aantal pagina's:319
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:VekaBest
Hoofdauteur:VekaBest
Vertaling
Eerste Vertaler:Motor Theorieboek 2024
Originele titel:Motor Theorieboek 2024 met Oefenen
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2023-2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:1 cm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:173 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:243 mm
Verpakkingsgewicht:632 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2023-2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:1 cm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:173 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:243 mm
Verpakkingsgewicht:632 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Wil jij snel en eenvoudig slagen? Ga dan voor dit motor theorie pakket rijbewijs a 2024. Je ontvangt van ons het allernieuwste motor theorieboek met 1 maand onbeperkt online oefenen. Je krijgt toegang tot onze database met 1600 oefenvragen en 10 examens. Zo slaag jij zeker voor je examen!

* Dit is het nieuwste boek en geschikt voor examens in 2024.

MOTOR THEORIE PAKKET RIJBEWIJS A 2024

Dit motor theorie pakket rijbewijs a 2024 bevat het allernieuwste theorieboek met een code waarmee jij 1 maand onbeperkt kunt oefenen. Leer de CBR examenstof met het boek en ga vervolgens aan de slag met 1600 oefenvragen en 10 examens. Door veel te oefenen vergroot jij je slagingskans op het examen!

Wat ontvang je van ons?

 • Motor Theorieboek editie 2023
 • 1 Maand Onbeperkt Theorie Oefenen
 • 1600 Oefenvragen en 10 Examens
 • Geschikt voor 2024

* Het Officiƫle CBR theorie-examplan motor en de Rijprocedure Rijbewijs A zijn gratis te downloaden op de website van het CBR.

Leer de examenstof met het Motor Theorieboek

Leer de volledige CBR examenstof met dit motor theorieboek. Dit theorieboek is niet voor niets verkozen tot het beste motor theorieboek van 2024 door Rijschoolspecialist. Eenvoudig taalgebruik en duidelijke praktijkvoorbeelden kenmerken het theorieboek. Het is dan ook het meest populair onder rijschoolhouders!

Wij raden je dit motor theorieboek dan ook zeker aan. Alle CBR examenonderwerpen komen uitgebreid aan bod. Zo leer je in het ene hoofdstuk meer over het gedrag bij kruispunten en de voorrangsregels. In weer een ander hoofdstuk gaan we dieper in op het motorrijden, zoals in moeilijke weersomstandigheden.

Een ander belangrijk voordeel van dit boek is dat het in eenvoudige taal geschreven is en veel afbeeldingen bevat. Dit boek bevat echte foto's uit de praktijk en animaties. Zo begrijp jij direct wat er bedoeld wordt en kun jij de examenstof ook goed onthouden. Kortom, een echte aanrader om je theorie mee te leren!

Met maar liefst 1 Maand Onbeperkt Oefenen

Naast het motor theorieboek ontvang je in dit pakket rijbewijs a ook een kaart met een Toegangscode. Met deze code kun jij eenvoudig en snel een Online Account aanmaken op onze website. Vervolgens kun je maar liefst 1 maand onbeperkt oefenen met 1600 oefenvragen en 10 examens!

De motor theorie oefenvragen die je kunt oefenen zijn gekoppeld aan de hoofdstukken van het motor theorieboek. Lees eerst een hoofdstuk in het boek en log daarna direct in op je oefenaccount. Maak de vragen over het hoofdstuk. Zo kom jij er gelijk achter of jij de examenstof goed begrepen hebt.

Heb jij het volledige boek doorgenomen en alle oefenvragen gemaakt? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met de 10 motor theorie examens. Deze examens lijken op het echte CBR motor theorie examen en toetsen je kennis van verkeersregels en verkeersinzicht. Slaag jij voor onze examens? Dan ben je er klaar voor!

Voordelen

 • Alles wat jij moet weten voor het CBR motor theorie examen
 • CBR examenstof wordt in eenvoudige taal en praktijkvoorbeelden uitgelegd
 • 1 Maand onbeperkt toegang tot 1600 oefenvragen en 10 examens
 • Test je kennis van de CBR examenonderwerpen: verkeersregels en verkeersinzicht
 • VekaBest heeft meer dan 50 jaar ervaring en ruim 4 miljoen geslaagden
 • Dit motor theorieboek is verkozen tot het beste theorieboek van 2024 door Rijschoolspecialist

Verzending

Dit motor theorie rijbewijs a pakket 2024 wordt vanuit het magazijn van Bol.com aan jou toegezonden. Hierdoor kun jij profiteren van de supersnelle leveringsopties van Bol.com. Ook kun je gebruikmaken van de klantenservice. Heb jij een vraag? We proberen je vraag dezelfde dag nog te beantwoorden.

VekaBest Verkeersleermiddelen

VekaBest is al jaren marktleider in de theorie producten. Zij ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie producten. Met dit motor theorie rijbewijs a pakket 2024 ben jij dan ook verzekerd van een goede voorbereiding op het CBR theorie examen. Dit theorieboek is niet voor niets verkozen tot het beste motor theorieboek van 2024.

VekaBest zorgt er voor dat jij altijd 100% de juiste CBR examenstof leert. De CBR exameneisen worden continu gemonitord. Bij wijzigingen wordt er direct een nieuwe druk van het motor theorieboek uitgebracht. Met dit motor theorie rijbewijs a pakket 2024 gaat slagen voor je CBR theorie examen dan ook zeker lukken!